Obnoviť stránku

Život za podpis

Audiokniha
12,90 €

Život za podpis

Novela Vladimíra Körnera o Prusko-rakouské válce a její dopad na morálku a životy obyčejných lidí

Po Zániku samoty Berhof pokračuje vydavatelství Tebenas v kompletaci díla Vladimíra Körnera novelou Život za podpis, vydanou poprvé knižně v roce 1989. Prusko-rakouská válka a její dopad na morálku a životy obyčejných lidí. Na postavě studenta Ludvíka Machla ukazuje autor po staletí neměnné policejní praktiky, které dokážou nastraženou lstí polapit mladého člověka a postupně jej psychicky i fyzicky zničit.
Mrazivou atmosféru příběhu umocňuje hlas Igora Bareše a sugestivní hudba Ravena. V roce svého vzniku bylo dílo převedeno i na filmový pás - pod názvem Kainovo znamení jej natočil polský režisér Janusz Majewski, s hvězdným Olafem Lubaszenkem v hlavní roli.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 05:48:30

Autor

Autor Vladimíř Körner
Interpret Igor Bareš

Podrobnosti

Rok vydání 2022
Veľkosť 128 kbps 487 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Dejiny a história, Spoločenská próza
Jazyk Česky
Kód:  AK1D299

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13