Obnoviť stránku

Žiješ iba dvakrát (SK)

Audiokniha
5 1 hodnotení
11,90 €

Žiješ iba dvakrát (SK)

Voľné pokračovanie románu Cela číslo 17

Matematický génius profesor Puskailer sa po dlhých rokoch väznenia konečne dočkal spravodlivosti a bol prepustený na slobodu. Nikto mu neveril, že nie je vrah, a, pravdu povediac, ani on sám na tom občas netrval. Mal šťastie, detektívi z oddelenia vrážd Richard Krauz a Jozef Fischer, zvaný Chosé, mu uverili a celý prípad vyriešili.
Písal sa rok 1999. Vlastne sa iba začínal, a osud tak chcel, že po tvrdej drine detektívov nečakal zaslúžený odpočinok, ale už v deň prepustenia profesora z väznice začal sa nový prípad a nový príbeh, ktorý sa neočakávanou brutalitou a nechutnosťou vryl do pamäti každému policajtovi, čo bol nablízku. Celé sa to začalo tým, že sa bacharom z väznice, kde si Puskailer odpykával svoj trest, stratila kolegyňa…

Napsali o knize Žiješ iba dvakrát

Opět klasická Dánovka, ke které stačí dodat jen to, že stojí za přečtení.

Hodnocení na databazeknih.cz

Zase jeden hodně vydařený díl.

Hodnocení na databazeknih.cz

Dominik Dán

Dominik Dán viac ako dvadsaťpäť rokov vyšetruje zločiny. Vďaka osobným kontaktom s vrahmi, lupičmi, únoscami a s inou „lepšou spoločnosťou“ pochopil nepísané zákony podsvetia. Pri písaní mrazivo autentických detektívnych príbehov čerpá z vlastných bohatých skúseností. Autorsky spolupracoval pri tvorbe slovenského seriálu Kriminálka Staré mesto. Všetky jeho knihy vyšli vo Vydavateľstve SLOVART a publikovania audiokníh sa v skvelom podaní Mariána Geišberga zhostila firma PUBLIXING Ltd.

Marián Geišberg

Marián Geišberg je slovenský herec a pesničkár. Vyrastal v Myjave, kde aj v súčasnosti žije. Vyštudoval  herectvo, najskôr pôsobil v Divadle Jonáša Záborského v Prešove, potom v Divadle SNP v Martine a  Trnavskom divadle. Vďaka svojmu výzoru a zaujímavo zafarbenému hlasu už od začiatku svojej divadelnej  kariéry hráva charakterové úlohy v dramaticky vypätých situáciách. Okrem toho účinkoval v niekoľkých  filmoch a viacerých televíznych inscenáciách. Je známy aj ako folkový pesničkár - autor aj interpret. Okrem CD Nápoky a Neladí, nevadí mu vyšli zbierky  poviedok Ono ma to poje a Prejsť prahom a zavrieť dvere.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 12:35:28

Autor

Autor Dominik Dán
Interpret Marián Geišberg

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 703 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Série Naše Mesto (audio)
Diel série 13
Jazyk Slovensky
Kód:  AK1A882
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18