Obnoviť stránku

Závazek

E-kniha, Česky
4,2 6 hodnotení
5,69 €

Závazek

Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I.
Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích. Její dar, skrývaný jejím nevlastním otcem na hradě Moray, naplňoval všechny v jejím okolí strachem.Vše se ale změní v okamžiku, kdy je její otec zatčen a ona musí jen se svými nejbližšími utéct do Skotské Vysočiny, kde nalézá nejen mír, který nikdy nepoznala, ale i něco, co si nikdy nemyslela, že pozná. Lásku.
Štěstí je ale stále daleko. Vrah číhá ve stínu, aby udeřil svým posledním úderem, a staré křivdy musí být napraveny, aby mohla být pravda objevena.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Elizabeth Kachips
Počet strán 495 strán
Rok vydania 2016
Nakladateľ TZ-one
Jazyk Česky
Kód:  EK17780
Produktové číslo:  978-80-753-9010-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01