Obnoviť stránku

Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem

E-kniha, Česky
7,09 €

Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem

Skrytá síla krásy, požehnání, moudrosti a bolesti… Jaké zázraky nám dnes mohou přinést velká tajemství modlitby?


Od stejného autora: Matrix – božský zdroj, Hluboká pravda, Bod obratu
Gregg Braden po více než dvacet let pátral po důkazech zapomenutého způsobu modlitby, o němž pevně věřil, že existuje. Kvůli překladatelským nepřesnostem, chybám a úpravám starověkých textů, které dnes známe pod jménem Bible, tohle tajemství do dnešní západní civilizace vůbec nedospělo.Na svých cestách však objevil, že v zapadlých klášterech středního Tibetu se starodávný – a hlavně účinný – způsob stále praktikuje, stejně jako se během posvátných obřadů dodnes užívá v odlehlých pustinách amerického Jihozápadu.Vůbec poprvé v novodobých dějinách tak máme příležitost se seznámit s prastarým uměním, jímž lze měnit svět.
Není třeba kvůli tomu začít chodit do kostela ani se učit slova modliteb. Řeč, které Vesmír rozumí, totiž vůbec není tvořena slovy. Mluvíme k němu pocity. A odpovědí jsou nám splněná přání, radost a hluboký vnitřní mír…

 

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Gregg Braden
Počet strán 168 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Metafora
Jazyk Česky
Kód:  EK15788
Produktové číslo:  978-80-735-9414-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13