Obnoviť stránku

(Za)milovaná

E-kniha, Slovensky
9,70 €

(Za)milovaná

(Za)milovaná – Moja cesta s Cestou je skutočný príbeh o neobyčajnej obyčajnosti a o intimite duše. Je to príbeh dozrievania k Láske a k láske.

Máte pocit, že príbehy, aj tie o Bohu, môžu rozprávať iba veľkí a slávni ľudia, výreční evanjelizátori, bývalí narkomani či tí, čo boli zázračne uzdravení z rakoviny?

Skúsenosť takýchto ľudí sa nám však niekedy môže zdať vzdialená. Na druhej strane si myslíme, že tá naša nie je ničím zaujímavá. Cítime sa príliš normálni či príliš kostolní. A predsa – každý z nás má svoju cestu plnú zákrut, výmoľov i vyvýšenín, tajuplných zákutí i neprehľadných húšťav. Po tej svojej vás chce pozvať žena, ktorej život vyzeral mnoho rokov pokojne, usporiadane až idylicky.

Čo sa však dialo v srdci príliš slušného a privilegovaného kostolného dievčatka? Nenávidelo knihy a milovalo telenovely. Hralo sa na slávnu speváčku a chcelo sa ňou stať. Myslelo si, že život je o napodobňovaní ciest iných. A stále túžilo po niečom viac. Byť výnimočnou, uznávanou, obľúbenou, zamilovanou a milovanou – ľuďmi.

Až keď na cestu tejto ženy vstúpil Boh, pochopila a zažila, že tie najväčšie veci sa nedejú okolo nás, ale v hĺbkach nášho srdca.

(Za)milovaná – Moja cesta s Cestou je skutočný príbeh z dôverne známeho - slovenského prostredia.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Mária Martina Marthini
Počet strán 185 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ Zachej.sk
Jazyk Slovensky
Kód:  EK41110
Produktové číslo:  978-80-9718-814-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14