Obnoviť stránku

Zaklínač II Meč osudu

E-kniha, Slovensky
5 1 hodnotení
12,83 €

Zaklínač II Meč osudu

​Druhá poviedková kniha Meč osudu zo série Zaklínač

Geralt z Rivie sa snaží vyhýbať ľudským nezhodám, zaujímajú ho len odmeny za hlavy príšer, aby mal na druhý deň čo jesť a kde spať.
Napriek tomu ho nohy zavedú za čarodejkou Yennefer, na čo zaklínač takmer vždy doplatí. Či už sa zúčastní na love draka, pomáha šľachticovi získať si morskú pannu alebo v meste lapá bytosť, ktorá vie zmeniť podobu na kohokoľvek.
Zisťuje, že nič nie je čierne ani biele. A zovšadiaľ na neho číha osud, v ktorý odmieta uveriť.
Temný les dryád ho s jeho osudom nečakane spojí, a nech sa Geralt akokoľvek snaží, ujsť pred ním nemôže.
Andrzej Sapkowski, držiteľ ceny World Fantasy Award za celoživotný prínos, vytvoril svojimi poviedkami o tajomnom zaklínačovi celosvetový fenomén, ktorý okrem knižných pultov a herných konzol dobyl aj televízne obrazovky fanúšikov po celom svete.Druhá poviedková kniha Meč osudu je fantastickým čítaním o zaklínačovi Geraltovi z Rivie, ako bojuje proti démonom, príšerám a predsudkom.

Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski patrí medzi najznámejších poľských spisovateľov. Svetovú slávu získal fantastickými poviedkami o bielovlasom zaklínačovi Geraltovi z Rivie. Prvú z nich publikoval časopisecky v roku 1986. Vznikla z nich Sága o Zaklínačovi, pozostáva z poviedkových zbierok Posledné želanie a Meč osudu a z románov Krv elfov, Čas opovrhnutia, Krst ohňom, Veža lastovičky, Pani Jazera a Búrková sezóna. Za svoje opus magnum považuje historickú fantasy Husitská trilógia, ktorá sa odohráva v Česku a Sliezsku počas husitských bojov.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Andrzej Sapkowski
Počet strán 408 strán
Rok vydania 2020
Série Zaklínač (SK)
Diel série 2.
Diel série 2
Nakladateľ Lindeni
Jazyk Slovensky
Kód:  EK36059
Produktové číslo:  978-80-566-1736-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17