Obnoviť stránku

Zaklínač I. - Poslední přání

E-kniha, Česky
4,8 108 hodnotení
7,09 €

Zaklínač I. - Poslední přání

legendárny fantasy

Zaklínač Andrzeja Sapkowského je už pre niekoľko generácií fanúšikov fantasy stávkou na istotu a patrí medzi to najlepšie z fantasy žánru. Zaklínač 1 - Posledné želanie je poviedková kniha o Geraltovi z Rivie, hrdinovi Ságy o Zaklínačovi zo Severného kráľovstva.

Geralt z Rivie je zaklínač. Nemá rodinu, nemá domov, túla sa svetom a zabíja netvormi a monštrá škodiace a ubližujúci ľuďom - upírmi, vlkolakmi, baziliškov či mantichory. Prvotriedna, skvelý bojovník, ktorý nie je neporaziteľný ani nezraniteľný - naopak, takmer z každého dobrodružstva si odnáša ďalšie šrámy na tele i na duši. Nie je žiadny rytier bez bázne a hany, len si musí zarobiť na živobytie, a tak si za svoju prácu necháva platiť. Sú to ťažko zarobené peniaze a jeho remeslo je nielen nebezpečné, ale aj nevďačné. Za bojovej a magické techniky, ktoré mu umožňujú prežiť, musel zaplatiť vysokú cenu - prerobiť zmeny organizmu, mutácie aj krutý výcvik. Teraz jeho schopnosti vzbudzujú u bežných smrteľníkov strach a odpor, a hoci sa bez jeho služieb nezaobídu, odsúdili ho k životu na okraji spoločnosti. Zaklínači by to nemalo vadiť, mal by byť zbavený emócií, lenže u Geralta známe pravidlá často neplatia ...

poviedky:

  • Cesta z ktorej niet návratu
  • hlas rozumu
  • Zaklínač
  • zrno pravdy
  • menšie zlo
  • Otázka ceny
  • koniec sveta
  • posledné želanie
.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Andrzej Sapkowski
Počet strán 342 strán
Rok vydania 2011
Série Zaklínač
Nakladateľ Leonardo
Jazyk Česky
Kód:  EK10173
Produktové číslo:  978-80-859-5165-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18