Obnoviť stránku

Zaklínač - Bouřková sezóna

E-kniha, Česky
4,8 47 hodnotení
8,59 €

Zaklínač - Bouřková sezóna

Zaklínač Geralt. Muž, ktorého poslaním je chrániť obyčajných ľudí pred magicky stvorenými netvormi. Mutant, ktorý má za úlohu zabíjať neprirodzené bytosti. Používa magická znamenie, kúzelné lektvary a pýchu každého zaklínača - dva meče, oceľový a strieborný. Čo sa však stane, keď Geralt nešťastnou zhodou okolností o svoje meče príde? Zaklínačské zbrane majú nielen obrovskú hodnotu, ale ich strata je pre majiteľov zároveň obrovskú potupou. Geralt ich musí získať späť. Čo najrýchlejšie ...

Andrzej Sapkowski sa na stránkach samostatného románe vracia k svojmu najpopulárnejšiemu hrdinovi. Zaklínač Geralt znovu bojuje, cestuje a miluje, Marigold spieva a lieta z průšvih do problémov, čarodejníci intrigujú ... a nad celým svetom sa sťahujú mračná - prichádza búrková sezóna.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Andrzej Sapkowski
Počet strán 358 strán
Rok vydania 2014
Série Zaklínač
Nakladateľ Leonardo
Jazyk Česky
Kód:  EK11432
Produktové číslo:  978-80-747-7050-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16