Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Začátečník na dovolené

Audiokniha
11,90 €

Začátečník na dovolené

Na této audioknize budete na základní úrovni vést rozhovory a učit se lépe anglicky reagovat

Budete se ptát, ale i nakupovat, radit, poslouchat, objednávat, rozměňovat, ztěžovat si, jíst a pít nebo něco vysvětlovat.
Také se budete bavit o tom, kudy se někam dostanete. Na letišti budete zvládat zapomenutý pas nebo příliš těžký kufr. Koupíte si lístek na autobus nebo ho budete hledat v mobilní aplikaci. Naučíte se, jak se vyznat v jízdním řádu a nebo budete měnit bankovky za mince.Objednáte si v restauraci, rychlém občerstvení anebo v bufetu. V hotelu budete chtít zapnout klimatizaci, získat náhradní toaletní papír nebo třeba otvírák na konzervy.
Zjistíte, jak se bavit s lidmi v letadle, na recepci, ve frontě či v pizzerii. Platit budete kartou i hotově. Tohle a mnohem víc najdete v 50 anglicko-českých rozhovorech, které se odehrávají mezi dvěma lidmi.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 06:20:50

Autor

Autor Richard Ludvík
Interpret Richard Ludvík

Podrobnosti

Rok vydání 2020
Veľkosť 128 kbps 524 MB
Kategorie Audioknihy, Výuka cudzých jazykov, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1C073

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04