Obnoviť stránku

Za zavřenými dveřmi

Audiokniha
4,4 46 hodnotení
10,90 €

Za zavřenými dveřmi

Co se děje Za zavřenými dveřmi? Psychologický thriller nyní vychází jako audiokniha

Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž pořád spolu. Taková láska! Pak si ale uvědomíte, že Grace nikdy nezvedne telefon, že nepřijímá žádná pozvání, pokud není pozván i její manžel. A jejich ložnice má zamřížované okno!

B. A. Paris

B. A. Paris vyrostla v Anglii, ale většinu svého dospělého života strávila ve Francii. Pracovala v oblasti financí, ale i také jako učitelka. Je matkou pěti dcer.  Jejím prvním románem se stala kniha "Za zavřenými dveřmi".

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 09:02:20

Autor

Autor B. A. Paris
Interpret Simona Peková

Podrobnosti

Rok vydání 2017
Kategorie Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra, Thrillery
MIME typ mp3
Jazyk Česky
Kód:  AUD00866

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08