Obnoviť stránku

PC Game Pass – 3 mesačné predplatné (pre PC s Windows 10)

4,0 8 hodnotení
27,90 €

PC Game Pass – 3 mesačné predplatné (pre PC s Windows 10)

Zahrajte si hry, ako jeForza Horizon 5, Minecraft Legends alebo stovky ďalších na PC za jednu nízku mesačnú cenu. Buďte medzi prvými, kto sizahrá nové hry, ako je Starfield a Forza Motorsport hneď v deň vydania. Pusťte sa do hraniaobľúbených sérií, ako je Age of Empires, Forza a Halo od Xbox Game Studios alebo DOOM, Elder Scrollsa Fallout od Bethesda Softworks. Prípadne si zahrajteBattlefield, STAR WARS™ a ďalšie úžasné herné série dostupné v rámci vášho členstva EA Play.Získajte výhody do hier,ako je VALORANT, League of Legends a rad ďalších popredných titulov na PC a mobilné telefóny od RiotGames. Navyše získate zľavu až 20% na celý rad hier a až 10 % na súvisiace herné doplnky. S PC Game Passom je tu vždyniečo zaujímavé na vyskúšanie. *

PC Game Pass

Zahrajte si Starfield,Forza Motorsport, Minecraft, alebo stovky ďalších hier na PC za jednu nízku mesačnú cenu.

Vyberte si svoju budúcu hru

Pripravte sa na bohatúponuku hier na PC každého žánru, kde si vďaka neustále pribúdajúcim novým titulom každý nájde tosvoje.

EA Play

Zahrajte si Battlefield,STAR WARS™ a ďalšie populárne herné série dostupné v rámci členstva EA Play.

Ďalšie výhody pre členov Xbox Game Pass

Hrajte hry v deň vydania

Buďte prvý, kto si zahránové hry, ako je Starfield a Forza Motorsport hneď v deň vydania. Nenechajte si nič ujsť.Pusťte sa do hraniaobľúbených sérií, ako je Age of Empires, Forza a Halo od Xbox Game Studios alebo DOOM, Elder Scrollsa Fallout od Bethesda Softworks.

Riot Games

Získajte výhody do hier,ako je VALORANT, League of Legends a rad ďalších popredných titulov na PC a mobilné telefóny od RiotGames.

Zľavy na hry

Získajte členské zľavy aponuky na vybrané hry a herné doplnky v knižnici PC Game Pass.

Xbox aplikácia na PC s Windows

Pomocou aplikácie Xbox simôžete prezerať hry, hrať tituly na PC, spojiť sa s priateľmi a chatovať s nimi zo svojichzariadení.

Ako to funguje?

1)Navštívte xbox.com/xbox-appa stiahnite si aplikáciu Xbox.

2)Prihláste sa do aplikáciepomocou konta Microsoft.

3)Prejdite do Nastavenia a ažbudete pripravení na hranie, uplatnite svoj kód.

4)Ak chcete začať s členstvomEA Play na PC, prepojte svoj profil Xbox a účet EA prostredníctvom aplikácie Xbox vo Windows anainštalujte si aplikáciu EA Desktop.

5)Ak budete chcieť maťprístup k výhodám od Riot Games, vyberte v aplikácii Xbox pre PC ľubovoľnú z Riot hier a kliknite natlačidlo Hrať alebo Inštalovať. Vytvorte si nový účet aleboprepojte svoj profil Xbox. Počas nasledujúcich 24hodín dostanete oznámenie, že máte prístup k novým výhodám

Upgradujte na verziu Ultimate

Prejdite na verziu XboxGame Pass Ultiamte a získajte všetky výhody predplatného PC Game Pass. Navyše s prístupom kstovkám špičkových herných titulov, ktoré je možné hrať s priateľmi na telefónoch, tabletoch akonzolách s exkluzívnymi výhodami pre členov. * Porovnanie plánov jenižšie.

Vyberte si plán, ktorý vám vyhovuje

PC

Nové hry v deň vydania
Stovky špičkových hier naPC
Ponuky a zľavy pre členov
Členstvo EA Play

Zakúpiť TU

Ultimate

Nové hry v deň vydania
Stovky špičkových hier nakonzoly, PC a cloud
Ponuky pre členov, zľavy avýhody
Hranie pre viacerých hráčovna online konzolách
Členstvo EA Play

Zakúpiť TU

Core

Hranie pre viacerých hráčovna online konzolách
Katalóg viac ako 25špičkových hier na konzoly
Ponuky a zľavy pre členov

Zakúpiť TU


* Dôležité informácie:
Uplatnite na microsoft.com/redeem

Ak chcete hrať na počítači s Windows 10/11: po uplatnení sa riaďte pokynmi na webe xbox.com/pcgamepass.

Platia zmluvné podmienky a výnimky. herný katalóg sa líši v priebehu času, podľa oblasti a zariadenia. Predplatné môžete kedykoľvek zrušiť a zabrániť tak budúcim poplatkom. Vyžaduje Windows 10/11 (s aktualizáciami); neplatí pre režim S a zariadenia s procesorom ARM. Podrobnosti nájdete na xbox.com/pcgamepass, ea.com/ea-play/terms a ea.com/ea-play. Vyžaduje: stiahnutie, aplikácie, značný priestor na disku, širokopásmové pripojenie (môžu byť účtované poplatky) a účet Microsoft. Podmienky: pozri xbox.com/subscriptionterms. Hry, funkcie a služby sa môžu v priebehu času líšiť podľa regiónu/platformy a môžu byť ukončené. V prípade odobratia hry z katalógu si hru musíte zakúpiť, aby ste mohli naďalej používať zakúpený herný obsah. Pre súčasných členov Game Pass Ultimate platí prevodný pomer, prevody sú konečné. S výnimkou prípadov, keď tak stanovuje zákon, sú kódy nevratné. Riadi sa zmluvou o poskytovaní služieb spoločnosti Microsoft (microsoft.com/msa).

Xbox Cloud Gaming (Beta): vyžaduje podporované hry; môže vyžadovať podporovaný ovládač s rozhraním Bluetooth (všetko v predaji samostatne). Platí pre vybrané oblasti a zariadenia. Platia obmedzenia pre streamovanie, dostupnosť servera a doba čakania sa môžu líšiť. Herný katalóg sa líši v priebehu času, podľa oblasti a zariadenia. Je vyžadované pripojenie k internetu (poskytovateľ pripojenia môže účtovať poplatky). Aplikácie vyžadujú systém Windows 10/11 (aktuálnu verziu) okrem zariadení s režimom S a ARM. xbox.com/cloudgaming

Starfield: očakávané vydanie v r. 2023.

Logo EA a Battlefield sú ochranné známky spoločnosti Electronic Arts Inc. Všetky práva vyhradené. Vyrobené v rámci licencie spoločnosti Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Všetky práva vyhradené.

Parametre a špecifikácia

Členská karta

Doba členstva 3 mesiace

Kľúč pre

Kľúč pre Microsoft Store

Platforma

Platforma PC

Licencia

Licencia Na stiahnutie

Typ

Typ predplatného Xbox Game Pass

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Windows 10
Kód:  MX029gpc1
Produktové číslo:  QHT-00003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17