Obnoviť stránku

Xara Designer Pro X 9

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xara Designer Pro X 9

Xara Designer Pro X prináša veľmi výkonný nástroj pre prácu s grafickým dizajnom. Zastane prácu hneď niekoľkých programov naraz a ušetrí nielen peniaze za nákup niekoľkých licencií, ale predovšetkým zvýši vašej flexibilitu. Ľahko sa vysporiada s vektorovou kresbou, prác v DTP, webovú grafikou, alebo obstará aj flashové animácie. Bezpečne splní aj náročné požiadavky pokročilých grafikov, ale zároveň nezahltí nadbytkom informácií obyčajného užívateľa. Vďaka prehlednému rozhrania môžete dať voľnosť svojej kreativite a predviesť tie najlepšie kúsky.
Samotnú prácu na webovej grafike uľahčuje rad pripravených šablón, ktoré si môžete upraviť podľa svojich potrieb. Špičková kolekcia rôznych pozadí, widgetov a možnosti prístupu k viac ako 600 Google fontomm dodajú tvoreným stránkam patričnú šťavu. Nechýba ani následná optimalizácia pre zariadenie s Retina displejom, kde bude hotový web vyzerať priamo skvostne. Iste si obľúbite aj jednoduchú tvorbu plagátov alebo rôznych informačných brožúr, kde využijete možnosti vloženie textu z programu Word. Celá aplikácia je prešpikovaná užívateľsky príjemným ovládaním typu Drag & Drop, ktoré je veľmi intuitívne a ušetrí veľa času.
Pomocou šikovných nástrojov vylepšíte každú menej podarenú fotografiu. V iných programoch veľmi náročné odstránenie pozadia je priamo prechádzka ružovým sadom. Oslnivá škála 11 špeciálnych pluginov dodá obrázkom netradičný vzhled na jedno kliknutie. Nechýba ani rozmazávací funkcie Tilt Shift, simulácia HDR alebo osobitné rozostrenie nazývané Orton. Plná podpora PSD súborov poteší rad používateľov a podčiarkuje skutočne široké možnosti využitia.

Čo je to elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. Miesto krabice s médiom však od nás dostanete odkaz na stiahnutie softvéru a ďalej kód pre jeho aktiváciu. Nemusíte tak čakať na dodanie a môžete softvér používať už pár minút po zakúpení. Bližšie informácie o elektronických licenciách.

Hlavné funkcie programu

  • Tvorba dizajnového návrhu webových stránok
  • Silný nástroj pre prácu s grafikou
  • Jednoduché používanie a prehledné rozhranie
  • Podpora všetkých štandardných formátov vrátane RAW, PSD, PNG, JPEG, RTF, PDF, GIF, TIFF
  • Perfektné výsledky pri odstraňovaní nechcených objektov na fotografiách

Licencie

  • Elektronická licencia pre Xara Designer Pro
  • Jazyk: EN

Systémové požiadavky

  • Intel Celeron
  • 512 MB RAM
  • 300 MB na disku
  • Windows XP / Vista / 7/8

Parametre a špecifikácia

Typ softvéru

Typ softvéru Vektorová grafika, Úprava fotografií
Kód:  EO203o
Produktové číslo:  XARA.DES.PRO.X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19