Obnoviť stránku

WRC 5 FIA World Rally Championship

10 €

WRC 5 FIA World Rally Championship

Privítajte pretekanie novej generácie, privítajte WRC 5. Vyzbrojení skúsenosťami z vývoja WRC 4, vývojári z tímu Kylotonn Games v spolupráci s BigBen Interactive sľubujú priniesť tie najlepšie rely preteky, aké doteraz boli vo videohernom svete k dispozícii. Vďaka pozornému načúvaniu komunite hráčov a želaniu preniesť na televízne a počítačové obrazovky reálnu simuláciu skutočných pretekov je WRC 5 väčšia, reálnejšia a celkovo pôsobivejšia, než všetci jej predchodcovia. Vďaka sviežemu obsahu, novým herným režimom a adrenalínovým súťažiam vás hra prikuje k obrazovke a nepustí, kým nepokoríte aj posledného súpera.


Rely so všetkým

WRC 5 pred hráčov, ktorí chcú byť tými najlepšími pilotmi súčasnosti, postaví ťažké prekážky a najrôznejšie klimatické prostredie a podmienky, aké planéta Zem ponúka. S 13 podujatiami, pričom na každom z nich je možné zajazdiť až päť rôznych okruhov, na vás celkom čaká 65 unikátnych a originálnych traťových úsekov. To je celkom 350 km, ktoré budete musieť so svojím verným spolujazdcom prejsť, aby ste sa stali najlepšími. Nejde pritom len o legendárne etapy ako sú Rallye Monte Carlo, Rallye de France, ale pozriete sa napríklad aj do vyprahnutej Austrálie, Mexika, hornatej Argentíny, Portugalska, Talianska, či zasneženého Švédska.

65 unikátnych úsekov na jazdu

Dynamické počasie

Zaostrené na zážitok

Pripravte sa na skutočne reálny zážitok, pretože hra disponuje hneď niekoľkými technológiami, ktoré levým podielom prispejú k reálnosti celého zážitku. Okrem dynamického počasia, keď nie je výnimkou začať pretekať skoro ráno, počas dňa, či dokonca uprostred hlbokej noci, sú prítomné aj rôzne poveternostné a rozptylové podmienky (od rannej hmly, cez oslepujúci svit, až po snehovú fujavicu). Dynamické osvetlenie tiež pomáha v prípade, keď si prednými svetlometmi budete pomáhať v úplnej tme, aby ste náročné trate zvládli v čo možno najlepšom čase.

Šťastie praje pripraveným

Pripravte svoje vozidlo

Keďže WRC 5 obsahuje reálny systém poškodenia, keď vozidlo skutočne reaguje na svoj technický stav a v okamihu, keď sa vám podarí nešetrným radením poškodiť napríklad prevodovku, budete musieť v lepšom prípade dochádzať iba na jeden rýchlostný stupeň. Náročným tratiam je tak nutné prispôsobiť automobil, čo sa dá robiť prostredníctvom herného rozhrania, ktoré vám pomôže pomocou 20 nastaviteľných parametrov perfektne vyladiť vaše vozidlo na jazdu napríklad na roztopenom snehu a poľadovici, navlhnutom asfalte, či prašnej ceste. Aj v rely totiž platí – kto je pripravený, nie je prekvapený.

Veľa herných režimov pre jedného i viacerých hráčov

Okrem rýchlej jazdy v rámci Quick Stage a šampionátu Quick Rally sa môžete tešiť aj na plnohodnotný zážitok v režime Championship, či možnosť rozbehnúť dlhú kariéru, v ktorej so svojím pilotom budete postupovať po rebríčku od Juniorskej ligy až k titulu svetového šampióna WRC. Na detailnú prípravu môžete využiť Rally School a vývojári nezabudli ani pridať obľúbenú hru viacerých hráčov, pričom máte možnosť porážať vašich živých súperov ako v lokálnom režime pre až 8 hráčov, tak aj v režime online, v ktorom môžete vytvárať verejné i súkromné hry a šplhať sa po rebríčkoch až na samotný vrchol.

Hrajte offline i online a zdolajte konkurenciu


Kľúčové vlastnosti

  • 51 licencovaných posádok, vrátane legendárnych jazdcov Sébastiena Loeba, Sébastiena Ogiera, či Henninga Solberga
  • 43 tímov
  • Nový grafický engine, podporujúci dynamické počasie a cyklus striedania dňa a noci
  • Editor, s ktorým je možné vytvárať nové prostredia a trate
  • Zlepšená fyzika, ktorá sa stará o vernú deformáciu vozidla a reálne zatáčanie
  • Režim Replay, ktorý bol inšpirovaný skutočnými televíznymi prenosmi
  • 65 úsekov a celkom 350 km tratí
  • Mnoho herných režimov, vrátane lokálneho a online multiplayeru

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Simulátor

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Phenom II X2, Intel Core i3
Grafická karta AMD Radeo HD 5750, nVidia GeForce 9800 GTX+
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 4 GB
Potrebný priestor 25 GB
Operačný systém Windows 7

Odporúčané požiadavky

Rad procesora AMD FX 8150
Grafická karta AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 780
Verzia Direct X DirectX 11
Pamäť RAM 8 GB
Potrebný priestor 25 GB
Operačný systém Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit
Kód:  MVE001136
Produktové číslo:  153573

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01