Obnoviť stránku

Worms Revolution (PC)

3,0 1 hodnotení
14,99 €

Worms Revolution (PC)

Worms Revolution (PC)

Strategická hra na PC Worms Revolution prináša ďalšiu porciu zábavy klasickej ťahovej stratégie. V hlavnej úlohe sú opäť obľúbené červíky! Vstúpte do sveta krásnej 3D grafiky, ktorá zároveň rešpektuje „2D hrateľnosť", ktorú všetci tak milujú. Počítačová hra ponúkne nielen rozsiahly singleplayer, ale samozrejmosťou je aj robustný multiplayerový mód pre online aj lokálnu hru.

Prvýkrát si užijete napríklad dynamickú vodu, platné fyzikálne zákony alebo rôzne triedy červíkov.

V čom vás hra Worms Revolution zaujme?

  • Triedny boj! Vyberajte zo 4 rôznych tried: vojak, prieskumník, vedec a ťažká váha. Hráči môžu odomknúť až 16 dážďoviek (4 za každú triedu) pre svoj tím. Do zápasu si môžete vziať akúkoľvek kombináciu tried.
  • Upravte si svoje dážďovky! Upravte si svoje dážďovky prostredníctvom klobúkov, okuliarov, fúzov, náhrobných kameňov, víťazných tancov, zvukov a prvýkrát aj čačiek.
  • Rozsiahly singleplayerový mód. Prebojujte sa naprieč 32 single-playerovými misiami. Chcete si precvičiť tiež mozog? Čaká na vás 20 puzzle misií.
  • Ohromujúce nové prostredia. Bojujte na smrť v 4 unikátnych prostrediach: pláž, kanál, farma a strašidelná krajina.
  • Multiplayerové bitky! Hrajte lokálne alebo online až so štyrmi hráčmi. Vyberajte z trojice rozličných herných módov: Deathmatch, Forts alebo Classic.
  • Dynamická voda. Systém dynamickej vody našiel využitie v celej škále nových zbraní a vybavenia. Objavuje sa tiež na plytčine.
  • Explodujúce fyzikálne objekty. Fyzikálne objekty sú nielen zničiteľné, ale majú vďaka tomu, že môžu mať špecifické vlastnosti, často aj devastujúce na okolité prostredie. Dajte si pozor, pretože z nich môže unikať jed, voda alebo oheň.
  • Nové zbrane. Zmeťte dážďovky z povrchu za pomoci nových vodných zbraní. Vodná bomba, vodné pištole a vodný útok. Dynamickú vodu môžete tiež vypustiť pomocou novej pomôcky, ktorou je špunt. Novinkou je tiež Stick Up slúžiaci na okrádanie súpera a francuzák na opravu guľometných veží a ďalších objektov.
  • Scenár a dabing na roztrhanie. Zábavný svet Worms Revolution priviedli k životu dve komediálne legendy. Dean Wilkinson, ktorý má na konte niekoľko cien BAFTA, sa postaral o scenár a Matt Berry, čoby rozprávač Don Keystone, ho priviedol k životu.
  • Editor levelov. Editor levelov vám umožňuje vytvárať vlastné multiplayerové mapy. K dispozícii je celý rad nástrojov podobných tým v Maľovaní (freehand, line tool a fill tool) a s nimi si môžete tvoriť podľa svojich predstáv. Môžete vytvárať herné mapy v ktoromkoľvek z herných prostredí a naplniť ich objektmi. To platí aj o štartových pozíciách dážďoviek, fyzikálnych objektoch a dynamickej vode. Pomocou dvoch kamier (3D a ortogonálna) vytvoríte najprv základný obrys a až potom detaily. Mapy môžu byť uložené na disk a načítané herným generátorom náhodných máp.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Worms

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Stratégia, Pretekársky
Herné mechaniky Ťahové

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 2 GB
Kód:  MVE000954
Produktové číslo:  88201

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19