Obnoviť stránku

Worms Pinball

4,0 1 hodnotení
7,99 €

Worms Pinball

Pamätáte na roztomilých malých ružových červíkov? Áno, sú to oni. A vracajú sa v novom šate, vyzbrojení starými zručnosťami, umom a neutíchajúcim nezameniteľným kúzlom. Vydávajú sa na výpravu po najviac reálnych pinballových stoloch, aké kedy obývali túto planétu. Zažite spolu s nimi rad dobrodružstiev a nenechajte ich v štichu, keď zápasia so zvládnutím základov tajomného umenia Worms™ Kung-Fu. Vrhnite sa naplno do víru zábavy a prežite neskorú noc s tými najtvrdšími a najružovejšími kovbojmi na tejto strane Texasu. Iba Worms™ Pinball ponúka akciou nabitú pinball simuláciu čistého červíctva!

Kľúčové vlastnosti

  • Reálna a dynamická fyzikálna simulácia
  • Vektorovo spracovaná guľôčka presne reaguje na svoje okolie, čím umocňuje pocit hry na reálnom stole + možnosť hrať až so šiestimi guľôkami naraz
  • Vysoko presná a flexibilná simulácia vektorovej guľôčky a odpaľovača
  • Maximálne prispôsobenie realite vďaka vnemom tlaku, zotrvačnosti, akcelerácie a rotácie
  • Unikátne spracovanie osvetlenia a odrazov
  • Niekoľko celoobrazovkových pohľadov
  • Naklápacia funkcia pre nevšedný zážitok
  • Sofistikovaná technika kompresie dát, dovoľujúca premietanie niekoľkých tisíc obrázkov renderovaných FMV animácií na tabuľke výsledkov a stoloch

Vaša fantázia si môže oddýchnuť – teraz prichádza Worms Pinball

A skutočne. Worms Pinball nenecháva ani ten najmenší detail bez perfektného spracovania a prípravy. Jednotlivé stoly obsahujú minihry zobrazené na 3D LED displejoch. Okrem toho aj paralelné ciele, priehľadné rampy, ovládateľné pohybujúce sa súčasti, pohyblivé mechanické časti a divoké zvukové efekty a hudbu. V stoloch sa skrýva viac ako 150 animovaných dielov a tisíce obrázkov renderovaných FMV animácií pre LED displeje. Príjemným a, možno nečakaným, bonusom sú aj funkcie ako je naklápanie, zásahové kombá, pasce na guľôčku, perá a otáčacie pasáže, záchrany, magnetické polia a nespočetné množstvo ďalších úžasných vymožeností. Precízne herné spracovanie, rozmanité akcie a sofistikované pravidlá sú garanciou toho, že Worms Pinball dokáže zaujať skutočne každého hráča a to dokonca bez ohľadu na jeho predchádzajúce zameranie.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Worms

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Akčný, Stratégia
Herné mechaniky Ťahové

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná
Kód:  MVE000947
Produktové číslo:  87913

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16