Obnoviť stránku

The Doors - When You're Strange

Film

The Doors - When You're Strange

První celovečerní dokumentární film o skupině The Doors napsal a režíroval Tom DiCillo a komentář namluvil Johnny Depp. Tvůrci v něm odkrývají dosud nezveřejněné záběry proslulé čtyřčlenné rockové kapely. Snímek staví na záběrech natočených v letech 1966 - 1971, tedy od vzniku kapely až do smrti Jima Morrisona.

Zobrazuje kým skupina The Doors byla a čím se stala. DiCillo nahlíží do světa slávy, drog a alkoholu, jenž jsou s kapelou spojovány, zaměřuje se ale zároveň na její oddanost rockové hudbě. Vedle výstřelků Jima Morrisona je to také příběh Raye Manzareka, Robbyho Kriegera a Johna Densmora – muzikantů, jejichž důraz na uměleckou svobodu a odmítání kompromisu inspiroval nejednu generaci.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 584
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 2009
Scénar Tom DiCillo
Titulky České
Žáner Dokumentárny, Hudobný, Životopisný

Réžia

Réžia Tom DiCillo

Herci

Hrajú Johnny Depp, John Densmore, Robby Krieger, Ray Manzarek, Jim Morrison

Dĺžka

Dĺžka 86 min
Kód:  AVMB0220

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19