Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Wall Street, banky a americká zahraniční politika

E-kniha, Česky
5 1 hodnotení
1,99 €

Wall Street, banky a americká zahraniční politika

Významný americký ekonom Murray N. Rothbard v této knize ukazuje, jak jsou samy bohaté elity schopné manipulovat světovými událostmi skrze své napojení na státní moc. Historici hlavního proudu se vysmívali Rothbardově historii jako „konspiračnímu“ přístupu. Rothbard sám chtěl jen ukázat, že světové události nejsou náhodnými historickými silami, ale že jde o důsledky rozhodnutí a cest vybraných reálnými lidmi. V knize podává ponuré detaily, jak síť bank, kupců státních dluhopisů a členů Wall Streetu dává přednost válkám a vydělává na nich.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Murray N. Rothbard
Počet strán 66 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ KKnihy.cz
Jazyk Česky
Kód:  EK34837
Produktové číslo:  999-00-020-7255-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04