Obnoviť stránku

Vzkaz v láhvi

Audiokniha
4,8 35 hodnotení
12,90 €

Vzkaz v láhvi

Víťaz dánskej Ceny čitateľov a držiteľ ocenenia Sklenený kľúč za najlepšiu severský detektívny román roka

Ako dlho sa nesie volanie o pomoc na morských vlnách? Môže ešte niekoho zachrániť?
Na policajnej stanici v zapadnutom kúte Škótska stojí takmer zabudnutá fľaša sa sotva čitateľným listom vnútri. Prvé slovo odkazu písaného krvou je dánsky a znamená POMOC. Keď sa táto podivná správa konečne dostane do oddelenia Q, Carl Morck a jeho kolegovia sa ponorí do hrozného prípadu siekt a unesených detí, ktorých rodičia zmiznutie nikdy neohlásili. Prečo? Čas sa kráti a život ďalších dvoch detí visí na vlásku ... Ďalší diel audio série o oddelení Q opäť v majstrovsky podaní Igora Bareš.


"Za poslucháčským úspechom audioverziu tejto série stojí vedľa čtivé predlohy aj dohľad režisérky Jitky Škápíková a predovšetkým fenomenálny výkon interpreta Igora Bareš. Ten sa v treťom diele dokázal skutočne uvoľniť as gustom si vychutnáva najmä humorný tón scén z kancelárií oddelenia Q ... Herecký prejav skúseného Igora Bareš k štýlu knihy sedí úplne presne. Až sa zdá, že aj on sám prirodzene zapadol do sveta kodanskej polície a že ho príbehy oddelenie Q baví čítať ... perfektne prepracovaný príbeh, pútavý rozprávačský jazyk a presne dávkované napätie pri prenasledovaní neľútostného zlosyna. "
Tomáš Macháček, Naposlech.cz


Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 15:02:39

Autor

Autor Jussi Adler-Olsen
Interpret Igor Bareš

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 829 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra, Detektívky
Série Případy oddělení Q (audio)
Diel série 3
Jazyk Česky
Kód:  AK1A026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09