Obnoviť stránku

Vyšší spravedlnost

E-kniha, Česky
5 4 hodnotení
11,90 €

Vyšší spravedlnost

Policajné psychológ Sebastian Bergman sa zmieril s myšlienkou, že jeho dni na oddelení vrážd sú spočítané, a vrátil sa k prednášanie a písanie. Nie však nadlho ...

Bergmanova dcéra Vanja sa odsťahovala zo Štokholmu a našla si dočasné zamestnanie ako kriminalistka v Uppsale, kde práve vyšetruje sériu znásilnení. Páchateľ napáda ženy zozadu - pichne im anestetikum a na hlavu nasadí jutové vrece.
Keď jedna z obetí zomrie, je k prípadu prizvaná Štátnej komisie pre vyšetrovanie vrážd - a krátko nato aj Sebastian Bergman. Roztrieštený tím musí nechať osobné problémy a nezhody stranou a pokúsiť sa brutálneho násilníka zadržať.
Vyšetrovateľom sa podarí zistiť, že si páchateľ nevyberá svoje obete náhodne. Čo je však spája?

Napsali o knize Vyšší spravedlnost

Hjorth a Rosenfeldt dokázali takmer nemožné. Ich prózy pulzujú životom a ich postavy sa nadlho zabýva vo vašich mysliach a srdciach. Hlavného hrdinu si zamilujete napriek jeho povahe a zápletky sú zamotané tak, že nevyjdete z údivu.

severskedetektivky.cz

Hjorth s Rosenfeldtem vedia, ako vystavať zápletku a stupňovať napätie. Ich silnou stránkou je psychológia.

Uppsala Nya Tidning, Švédsko

Vynikajúci série. Šiesty diel série o policajnom psychológovi Sebastiane Bergman si v ničom nezadá so svojimi predchodcami. Napätie od začiatku do konca, mnoho prekvapivých zvratov a výborne vykreslené postavy.

Litteratursiden, Dánsko

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Hans Rosenfeldt
Počet strán 408 strán
Rok vydania 2019
Série Sebastian Bergman
Diel série 6.
Diel série 6
Nakladateľ Host
Jazyk Česky
Kód:  EK31620
Produktové číslo:  978-80-757-7956-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01