Obnoviť stránku

Všetko zlato Kremnice

E-kniha, Slovensky
15,90 €

Všetko zlato Kremnice

Slovanskí bohovia a mýtické bytosti žijú aj v súčasnosti medzi nami, hoci o ich existencii nikto nič nevie. Dunajská víla Radawa pracuje ako supermodelka, permoníci utajení pod našimi pohoriami dokonca s ľuďmi obchodujú bez toho, aby o tom ktokoľvek čo i len tušil.
Jakub je nešťastný mladý muž. Študuje a zároveň pracuje v rodinnej firme, pomáha pri tavení a hutnení zlata. Jedného dňa sa pochytí s otcom pre rozdielny názor na spôsob, ako by mal mladý muž tráviť letné prázdniny, a rovno z taviarne utečie trucovať do hôr. Keďže je celý zababraný od zlata, pomýli si ho permoník s trpaslíkom z Annabergu a zavedie mládenca do podzemnej ríše.
Tam sa pre Jakuba začne úplne nový život plný dobrodružstiev a prekvapení.
Vy, čo slovanskú mytológiu poznáte, už určite tušíte, že bájne bytosti nie sú len dobré. A čo je horšie, hranica medzi dobrom a zlom vedie cez srdcia nás všetkých, mýtické bytosti nevynímajúc. Preto je tento príbeh nielen o tom, čo Jakub stratil, ale hlavne o tom, čo našiel. Podzemie totiž ukrýva veľmi veľa zlata. Kovového, no najmä zlata vo forme priateľstva, obetavosti a dokonca lásky.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jozef Miklovič
Počet strán 480 strán
Rok vydania 2023
Série Všetko zlato Kremnice
Diel série 1
Nakladateľ Hydra
Jazyk Slovensky
Kód:  EK50758
Produktové číslo:  978-80-89968-79-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07