Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Vrazi

Audiokniha
4,30 €

Vrazi

Ve čtvrtém kroku k temnotě s názvem Vrazi se posluchač přenese do hájemství příběhů o upírech a strašidelných domech

Prvním z nich je Sářina hrobka anglického námořního důstojníka a spisovatele Fredericka George Loringa. Není bez zajímavosti, že její první překlad do češtiny vyšel knižně až v roce 2010, tedy o celé století později, než byla vydána. Jde o jednu vůbec prvních povídek minulého století, v níž nefiguruje upír, ale upírka. A ženské pohlaví hlavní hrdinky představuje spojnici s Luellou Millerovou od americké autorky Mary Eleanor Wilkins Freemanové. V této povídce hrdinka, obyvatelka strašidelného domu, doslova vysává život z každého, kdo o ni projeví zájem. A postupem času atmosféra houstne. Relativně krátký příběh má neuvěřitelnou hloubku a bude vám rezonovat v hlavě ještě dlouho poté, co si jej poslechnete. Obě povídky čte Petr Šmíd, přičemž Luellu Millerovou společně s Martou Dancingerovou.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 01:20:46

Autor

Autor Frederick George Loring, Mary Eleanor Wilkinsová Freemanová
Interpret Petr Šmíd, Marta Dancingerová

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 111 MB
Kategorie Audioknihy, Horory a mystika, Poviedky , Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1C053

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04