Obnoviť stránku

Vražedná terapia

E-kniha, Slovensky
11,83 €

Vražedná terapia

Klinika na talianskom vidieku. Sedem prominentných klientov. A desivá noc, ktorá sa zmení na boj o život

Rebecca Starková, vynikajúca londýnska psychiatrička, vyvinula inovatívnu metódu, pomocou ktorej je možné vyliečiť ľudí z rôznych závislostí a obsesií.
Metóda Stark je taká účinná, že sa ruský magnát Gregorij Ivanov, niekdajší pacient slávnej lekárky, rozhodne poveriť ju vybudovaním a vedením kliniky Sunrise, ktorá má pomáhať ľuďom zbaviť sa závislostí. Prvé centrum sa otvorí v Puglii, na juhu Talianska, v starobylej odľahlej vidieckej usadlosti uprostred polí a olivových hájov.
Zo stoviek žiadostí starostlivo vyberú prvých sedem kandidátov z rôznych krajín. Na začiatku terapie všetko vyzerá ideálne, prví pacienti sa pomaly začínajú zbavovať svojich závislostí.
Potom však niekoľko z nich záhadne zmizne.
Vo chvíli, keď ich v usadlosti uväzní prívalový dážď bez možnosti úniku a kontaktu s vonkajším svetom, začína sa hrôzostrašná a krvavá hra...
Originálny názov: Addicted

Napsali o knize

ANO, je to vyvražďovačka!! Takže velice cenné knižní zboží :-). Doporučuji všem survival nadšencům, je velké štěstí narazit na takovou knížku... Pan autor napsal více knížek, takže odteď budu doufat, že se nějakých dalších dočkáme i u nás... a navíc je to obrovský sympaťák a pejskař :-). Ale zpátky ke knize... já sama za sebe ji určitě moc doporučuji a plánuji se k ní ještě během života i vrátit. Jediné ALE vidím v tom, že je příliš krátká! A tím pádem stručná, strašně rychlá a možná díky tomu (ke konci) i trošku plochá. Vše mohlo být více rozvedeno. "Vyvražďovací část" začne až na straně 136, tedy 60 stran před koncem :/. Za mě velká škoda. Úžasný námět, výborně napsané, kdyby bylo delší - aspoň o trošku - já bych jásala. Ale jinak za mě ANO, samozřejmě :).

hodnotenie na databazeknih.cz

Včera jsem ji přečetl a za mne teda dobré.Ideální kniha na jeden zátah.Děj dobrý,svižný,zápletka super. Od začátku mne to bavilo.

hodnotenie na databazeknih.cz

Začína to sľubne,rýchlo som sa začítala...ale potom už len masaker, niekedy mi to už prišlo ako tretotriedny zabíjacky horor.Koniec som predpokladala,takže ma neprekvapil.Precitane rýchlo, ale už nikdy viac.

hodnotenie na databazeknih.cz

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Paolo Roversi

Paolo Roversi je spisovateľ, novinár a scenárista.
Žije v Miláne. Spolupracuje s viacerými novinami, časopismi, píše scenáre televíznych seriálov a krátkych filmov. Napísal jedenásť románov, ktoré boli preložené do ôsmich jazykov.
Za román Solo il tempo di morire získal v roku 2015 ocenenie Selezione Bancarella Award a Garfagnana in Giallo Prize.
Viac sa o ňom dozviete na webstránke www.paoloroversi.me či na sociálnych sieťachTwitter a Instagram: @paoloroversi

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Paolo Roversi
Počet strán 216 strán
Rok vydania 2021
Nakladateľ Lindeni
Typ E-kniha
Jazyk Slovensky
Kód:  EK37937
Produktové číslo:  978-80-566-2142-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01