Obnoviť stránku

Volám sa Greta

Audiokniha
9,40 €

Volám sa Greta

Audiokniha Volám sa Greta je výborným návodom na to, ako by sme sa mali správať k životnému prostrediu

Čo znamená slovné spojenie zmena klímy? Aké sú a najmä aké budú jej dôsledky? Čo musia urobiť vlády jednotlivých štátov a čo môžeme urobiť my sami, aby sme túto zmenu zastavili?
Táto knižka pomôže čitateľovi s pomocou vedy pochopiť, čo sa deje s našou planétou a kto je Greta Thunberg, dievčina, ktorá pritiahla pozornosť takmer dvoch miliónov svojich rovesníkov aj predstaviteľov vlád a stala sa vzorom a inšpiráciou nového celosvetového hnutia detí a mládeže za záchranu budúcnosti našej planéty.
Publikácia ponúka v krátkych kapitolách vysvetlenia a vedecky podložené informácie pre čitateľov od 10 do 100 rokov a je výborným návodom na to, ako by sme sa mali správať k životnému prostrediu.

Napsali o knize Volám sa Greta

„Kniha má zrozumiteľnú štruktúru a jasné posolstvá. Čitateľ sa v nej dozvie všetko, čo o aktuálnej klimatickej kríze potrebuje vedieť. Odporúčam každému obyvateľovi tejto planéty. Šup s ňou pod stromček! A bez zbytočného obalu.“

Viktor Vincze, moderátor

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 01:47:28

Autor

Autor Valentina Giannella
Interpret Miroslava Frankovská

Podrobnosti

Rok vydání 2020
Veľkosť 128 kbps 102 MB
Kategorie Audioknihy, Populárne náučná, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1C281
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06