Obnoviť stránku

Vítr z hor

E-kniha, Česky
6,25 €

Vítr z hor

Do poklidného Taarského království vtrhli Ságové, uctívači kultu Temnoty, spolu s armádami nelidských chortojů, divokých horských opic posedlých démony. S armádou stvůr se Ságům podařilo podmanit si celý Taar a usednout na trůnu, poté rozpoutali válku i se všemi okolními zeměmi.
V Jižním království žije Jon-thar Lovec, jeden ze synů lovce žijícího v horách. Jon i jeho bratři museli odejít do války proti armádám příšer. Temnota postupně vzala Jonovi všechno. Připravila ho o bratry, rodiče, první lásku, svobodu. Ukradla mu život v těch nejkrásnějších letech, na prahu dospělosti, nasadila mu okovy a na dlouhých osm let ho uvrhla do otroctví v Taaru. Jednoho dne se mu podaří uprchnout. A zde začíná jeho pouť. Pouť za svobodou a odplatou. Pouť za nalezením nové lásky a nového života...
Romanticko-hrdinský fantasy příběh.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Andy Wildwood
Počet strán 415 strán
Rok vydania 2019
Série Ve válce s Příšerou
Diel série 1
Nakladateľ E-knihy jedou
Jazyk Česky
Kód:  EK31397
Produktové číslo:  999-00-020-1602-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03