Obnoviť stránku

Vicious : Divoká láska

E-kniha, Česky
4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vicious : Divoká láska

emilia

Hovorí sa, že láska a nenávisť sú rovnaké pocity, len zrodené za iných okolností. Je to pravda. Muž, ktorý ku mne prichádza v snoch, ma taky prenasleduje v nočných morách. Je to vynikajúci právnik. Prefíkaný zloduch. Neodolateľný klamár.

Pred desiatimi rokmi ma donútil utiecť z malého mesta, kde sme žili. Teraz si pre mňa prišiel do New Yorku a neodíde, kým nepôjdem s ním.

Vicious

Je to hladujúci umelkyňa. Krásna a pominuteľná ako čerešňový kvet. Pred desiatimi rokmi vtrhla do mýho života a všetko obrátila hore nohami.

Emilia LeBlancová je totálne mimo môj dosah. Je to totiž bývalá priateľka môjho najlepšieho kamaráta. Žena, ktorá pozná moje najtemnejšie tajomstvo. To by malo stačiť, aby som sa za ňou prestal naháňať. Ale nestačí. Lenže ona ma nenávidia ...

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor L.J. Shen
Počet strán 400 strán
Rok vydania 2019
Série Hříšníci
Diel série 1.
Diel série 1
Nakladateľ Baronet
Jazyk Česky
Kód:  EK31608
Produktové číslo:  978-80-269-1198-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18