Obnoviť stránku

Vesničko má středisková

Film
5 2 hodnotení

Vesničko má středisková

Môžete sa tu stretnúť so svojráznym a okúzľujúcim doktorom Skružným, vodičom družstevného nákladiaku Pávkom a jeho závozníkom, mentálne zaostalým Otíkom, ku ktorému sa Pávek chová s ako k vlastnému, i keď mu Otík vo svojej prostote pripravuje jeden problém za druhým, žiarlivým grobianom Turkom, jeho ženou Janou a jej milencom, zootechnikom Kašparom, akademickým maliarom Rybou a množstvom ďalších svojráznych postavičiek obývajúcich strediskovú obec Křečovice.
Ich osudy sa prepletajú v rade komických i trochu trpkých epizód obaľujúcich hlavný motív Pávka, ktorý síce po množstve nehôd odmietne jazdiť s mentálne zaostalým Otíkom, ale predsa len nedokáže stáť bokom, keď pražák Rumlena, ktorý tu má chalupu, zosnuje plán ako sa zbaviť Otíka Rákosníka, lebo riaditeľ podniku, v ktorom Rumlena zastáva funkciu námestníka, prejaví záujem o kúpu Otíkovej chalupy po rodičoch. Keď má byť Otík kvôli lukratívnej ponuke poslaný do Prahy, kde by mal pracovať v podniku Kovodřevo a bývať v paneláku, zasiahne a plán prekazí.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita Full HD (1080p)
Rok vydania 1985
Scénar Zdeněk Svěrák
Žáner Komédie

Réžia

Réžia Jiří Menzel

Herci

Hrajú János Bán, Marián Labuda st., Milada Ježková, Milena Dvorská, Rudolf Hrušínský

Dĺžka

Dĺžka 98 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00242

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03