Obnoviť stránku

V Betleheme sa svieti

V Betleheme sa svieti

Ojedinelý adventný kalendár, spevník vianočných kolied aj prekrásny vystrihovací betlehem nájdete pohromade v jednej útlej knihe. Charitatívna kniha V Betleheme sa svieti ponúka na každý deň jednu tematickú riekanku alebo koledu a jedinečnú vystrihovačku. Postupne si môžete zložiť vianočnú hviezdu, anjela, Máriu, Ježiška, ale aj slona a capa s kozou, košík s jablkami, vola aj osla. Venujte sa v predvianočnom čase deťom a pomôžte im vytvoriť vlastný betlehem. Zakúpením tejto knihy navyše prispejete celou čiastkou na prevádzku Domáceho hospicu Cesta domov.

Hravo a tvorivo

Autorkou dizajnu aj ilustrácií je známa česká maliarka Adriana Skálová, ktorá vie vo svojich plastických figúrkach spojiť jednoduchosť s veľkou efektnosťou, modernosť s tradičnou kresbou aj noblesu s vtipom. Hotový betlehem vás očarí vynaliezavými tvarmi a farbami. Napriek tomu ho zvládnu vytvoriť deti vo veku od 6 rokov. K dispozícii sú fotografie zostavených postavičiek aj starostlivý návod krok za krokom. K práci je nutné obstarať si nožnice, príborový nôž, tyčinkové lepidlo a štipce.

Hlavné prednosti

  • Zakúpením kalendára prispejete celou čiastkou na prevádzku Domáceho hospicu Cesta domov
  • Kniha obsahuje 34 strán textu, 6 hárkov vystrihovačiek a 12 strán + návod
  • Celkom 24 známych a menej známych kolied a riekaniek a 24 jednotlivých vystrihovačiek na každý deň
  • Autorkou osobitých ilustrácií je maliarka Adriana Skálová
  • Betlehem zvládnu vytvoriť deti už vo veku od 6 rokov
  • Kniha vyšla v edícii Bludisko v sérii knižiek k tvoreniu a hraniu nielen pre choré deti

Darček s posolstvom

Charitatívna adventná kniha Cesta domov je mimoriadnym darčekom, ktorý dokáže potešiť hneď dvakrát. Výťažok z predaja je určený na prevádzku Domáceho hospicu Cesta domov. Toto hospicové občianske združenie sa venuje umierajúcim a ich rodinám, ktoré sa o nich doma starajú. Domáci hospic Cesta domov je jediné zariadenie svojho druhu, ktoré v súčasnosti sídli v Prahe. Združenie si kladie za cieľ nachádzať cesty a poukázať na to, že ľuďom nemôže zostať ľahostajné, kde a ako umierajú.

Kód:  XX204

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16