Obnoviť stránku

Utekajme, už ide!

E-kniha, Česky
4,60 €

Utekajme, už ide!

Prvý výhradne elektronický zborník poviedok literárnej súťaže Cena Fantázie. Sedem fantastických poviedok, v ktorých sa najmä uteká – pred niekým, pred niečím, ale aj pred sebou samým. Titulným textom, ktorý e-knihe prepožičal aj obálku, je zombie-horor odohrávajúci sa v uliciach Bratislavy a v útrobách hokejového štadióna počas MS v hokeji. E-kniha pokračuje naháňačkou v útrobách kozmickej lode so záhadne mŕtvou posádkou, lovom na čarodejnicu v magickom lese, kde však nie je celkom jasné, kto loví koho, či vlkolačím príbehom s kriminálnou zápletkou. Útek pred diktatúrou na dne morskej planéty je témou ďalšej poviedky, rovnako ako útek pred sebou samým, alebo pred okolitým svetom. Antológiu zakončuje tak trochu „olympijská“ sci-fi poviedka o behaní na športoviskách a o tom, ako sa dá pokoriť hranica fyzických možností športovca.

Editor: Ivan Pullman

Autori poviedok: Ján Gálik, Paulína Grendža-Donská, Gabriela Habdáková, Marek Kolcun, Roman Kulich, Lucia Lackovičová, Diana Majerová.

 

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF, PDF pre čítačky
Druh ochrany Bez ochrany

Základný

Autor Ivan Pullman
Počet strán 157 strán
Rok vydania 2011
Nakladateľ Fantázia media
Jazyk Česky
Kód:  EK2475
Produktové číslo:  978-80-969-2367-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06