Obnoviť stránku

Two Worlds II

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Two Worlds II


Toľko očakávané pokračovanie Two Worlds vás tentoraz nechá objavovať krásy drsných západných krajín Antalooru. Príbeh začína presne tam, kde po šokujúcom závere prvého dielu skončil. Ako sa však bude odvíjať ďalej, to je len vo vašich rukách. Hra poteší graficky vyspelým enginom GRACE a tešiť sa môžete aj na flexibilný súbojový systém, ktorý umožní kombinovať rôzne druhy útokov, blokovanie aj špeciálne triky. Trvalú zábavu zaistí prítomnosť oživujúcich minihier. Vyrazte do boja o ovládnutie mýtického Antalooru! 
Hra je dodávaná formou elektronickej distribúcie. Po zakúpení obdržíte všetky potrebné informácie a návod na stiahnutie inštalátora hry. Nič teda nebráni tomu, aby ste si skvelý herný zážitok za skvelú cenu mohli dopriať už dnes. 
Parametre a špecifikácie:
Žáner:
RPG
Licencie:
elektronická licencia
inštalácia na stiahnutie
 

Parametre a špecifikácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Na stiahnutie

Multiplayer

Multiplayer Online

Odporúčané požiadavky

Frekvencia procesora 2 GHz
Potrebný priestor 1 GB
Operačný systém Windows 7, Windows Vista
Kód:  DG4102
Produktové číslo:  PlugInDigital.TwoWorlds2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02