Obnoviť stránku

Two Worlds GOTY

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Two Worlds GOTY


Špeciálna edícia vo svojej dobe nesmierne populárnej a inovatívnej hry Two Worlds vydaná pri príležitosti udelenia ocenenia v rámci ankety Game of the Year. Obsahuje základnú hru a rozšírenie v podobe add-onu Tainted Blood. Ponorte sa do príbehu plného zvratov a intríg a pomocou pôsobivých RPG mechanizmov vybudujte charakter svojho hrdinu tak, aby pokoril každého nepriateľa. Aj tých najmocnejších - drakov!
Krehký mier medzi civilizovanými rasami a hordou je v stávke. Trpaslíčia expedícia pri jednej zo svojich výprav do hlbín zeme objavila chrám zasvätený zabudnutému božstvu. Všetky najsilnejšie svetové frakcie však chrám považujú za dôležité vodítko k nájdeniu pohrebiska legendárneho Azriaala. Tichá vojna teda začína a možno dôjde aj ku svätej krížovej výprave orkov. Nakoniec len jeden svet môže prežiť - a je len na vás a vašich činoch, ktorý to bude.
Hra je dodávaná formou elektronickej distribúcie. Po zakúpení obdržíte všetky potrebné informácie a návod na stiahnutie inštalátora hry. Nič teda nebráni tomu, aby ste si skvelý herný zážitok za skvelú cenu mohli dopriať už dnes. 
Parametre a špecifikácie:
Žáner:RPG
Licencie:
elektronická licencia
inštalácia na stiahnutie
 

Parametre a špecifikácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Na stiahnutie

Multiplayer

Multiplayer Online

Odporúčané požiadavky

Frekvencia procesora 1,5 GHz
Potrebný priestor 2 GB
Operačný systém Windows 7, Windows Vista
Kód:  DG4101
Produktové číslo:  PlugInDigital.TwoWorldsGOTY

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11