Obnoviť stránku

Traja

Film
4,7 3 hodnotení

Traja

Novinárka Hanna a architekt Simon sú úspešný pár žijúci v Berlíne v harmonickom zväzku, ktorý trvá už dvadsať rokov. Rôzne aférky, plánovanie dieťaťa a svadby, každodenné starosti i radosti mileneckého páru, to všetko majú za sebou. Až do okamihu, keď do ich života vstúpi atraktívny Adam. Problém je v tom, že Hanna ani Simon o svojich vzájomných citoch k Adamovi netušia ... Milostný príbeh, v ktorom nechýba zmysel pre humor, nečakané zvraty a prekvapenia je natočený s dynamikou a s citom pre výtvarnú stránku. Každá časť príbehu zapadá do dokonalej mozaiky, v ktorej sa osudy troch hlavných hrdinov prepoja.
Snímka odkazuje k tancu, divadlu, sochárstvu a pohráva si aj s filmovými citáciami, napr. zo slávneho filmu ZÁZRAK V Miláne (1951, réžia Vittorio De Sica). Tykwer aj vo svojom poslednom filme rieši svoje obľúbené témy lásky, medziľudských vzťahov a dotýka sa nadčasových otázok života a smrti. Zaoberá sa problémom krízy stredného veku, slobody jedinca, jeho sexuálnej orientácie a zámerne sa vymedzuje voči tradičnému poňatiu partnerského zväzku. Oceňovaný súčasný nemecký režisér, scenárista a hudobník Tom Tykwer / 1965 / patrí medzi umeleckých a zároveň komerčne úspešných tvorcov. Jeho filmy sú pravidelne uvádzané na prestížnych festivaloch a patria medzi očakávané udalosti.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 2010
Scénar Tom Tykwer
Titulky České
Žáner Drama, Komédie, Thrillery

Réžia

Réžia Tom Tykwer

Herci

Hrajú Angela Winkler, Carina Wiese, Devid Striesow, Sebastian Schipper, Sophie Rois

Dĺžka

Dĺžka 119 min

Produkcia

Produkcia Nemecko
Kód:  AVCA0036

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02