Obnoviť stránku

Toto mali čítať naši rodičia

Audiokniha
5 1 hodnotení
14,90 €

Toto mali čítať naši rodičia

Táto audiokniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom.

Všetci sme raz boli deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? Táto audiokniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom. Poradí, ako toto intímne puto posilniť, a upozorní na neviditeľné hrozby, ktoré ho môžu oslabiť.
Autorka, skúsená psychoterapeutka, vysvetlí dôležitú spojitosť medzi našou vlastnou výchovou a našimi rodičovskými schopnosťami. Veď aj keď si to neuvedomujeme, naučené vzorce správania máme v sebe hlboko zakorenené.
Audiokniha je skvelým pomocníkom na ceste k lepšej komunikácii a porozumeniu vlastných detí. Pretože láska bez správnych slov v rodičovstve občas nestačí. Autorka vo svojom bestselleri vysvetľuje, na čom skutočne záleží vo vzťahu rodičov a detí. Audiokniha donúti rodičov zamyslieť sa nad sebou a poskytne im hodnotné podnety.
Koncept, ku ktorému Philippa Perryová dospela na základe mnohoročnej praxe, zahŕňa okruhy:- Ako naša výchova ovplyvnila náš vzťah k vlastným deťom- Ako sa učíme z vlastných chýb (a ako ich môžeme napraviť)- Ako sa zbaviť negatívnych vzorov správania- Ako zaobchádzať s impulzívnymi pocitmi- Ako sa naučiť navzájom komunikovať s úctou

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 09:10:52

Autor

Autor Philippa Perry
Interpret Michaela Kapráliková

Podrobnosti

Rok vydání 2021
Veľkosť 128 kbps 515 MB
Kategorie Audioknihy, Osobný rozvoj, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1D259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16