Obnoviť stránku

Toilet Tycoon

3,78 €

Toilet Tycoon

Toilet Tycoon je nevšedný manažérsky simulátor, v ktorom sa od šéfa mesta a rôznych dopravných simulácií presuniete k tomu, čo každý človek čas od času potrebuje, ale pritom je to často prehliadané – budete šéfovať mestským hygienickým zariadeniam. Pritom sa nie je za čo hanbiť. Tento priemysel nikdy nepostihne žiadna ekonomická kríza, zákazníkov bude vždy dostatok a hoci prevádzkované zariadenia pri zanedbaní údržby môžu začať zapáchať, vami, ako prevádzkovateľom, zarobené peniaze nesmrdia nikdy.


Toaletný magnát

Na začiatku dostanete jednorazovú dotáciu 500 000 eur, ktoré rozhodne nesmiete utopiť v záchodovej mise, ale naopak ďalej rozumne investovať. Pre svoj prvý podnik nakúpite len to najnutnejšie – jednoduché kabínky, základné modely záchodov a lacný papier, avšak neskôr budete musieť inovovať, aby ste dokázali uspokojiť stále narastajúce nároky vašich zákazníkov. Ktovie – keď sa vám bude dariť na vrcholku čakajú zlaté misy a hodvábny toaletný papier, či WC s držiakmi nápojov.

Toaletný magnát

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Stratégia

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Pentium
Frekvencia procesora 0,1 GHz (0,1 GHz)
Verzia Direct X DirectX 7.0
Pamäť RAM 0,02 GB
Potrebný priestor 0,03 GB
Kód:  MVE001137
Produktové číslo:  158054
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18