Obnoviť stránku

The Walking Dead-Pád Guvernéra 2

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

The Walking Dead-Pád Guvernéra 2

„Poklidný“ život obyvatel georgijského městečka Woodbury vzal za své. Touha po pomstě a zúčtování žene jeho obyvatele do konfliktu, v němž se projeví pravý charakter lidí. A někteří teprve teď doopravdy poznávají sami sebe…

Začíná strhující bitva v apokalyptickém světě zamořeném chodícími mrtvolami. Karty jsou rozdány, hlavní hráči partie – Philip Blake, Lilly Caulová i skupina „cizinců“ vedená Rickem Grimesem – mají své slabiny i přednosti. Jenže v ošemetné konečné partii se nehraje fér a živí mrtví žádná pravidla neuznávají!

Román ze světa populárního komiksu Roberta Kirkmana svede dohromady dějové linie předchozích tří dílů a odpoví na otázku: Kdo zahyne a kdo přežije ve světě, který se proměnil v peklo?

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM
Ukážky ePUB, Kindle (Mobi)

Základný

Autor Robert Kirkman, Jay Bonansinga
Počet strán 288 strán
Rok vydania 2014
Série The Walking Dead
Nakladateľ Baronet
Kód:  EK17833
Produktové číslo:  978-80-269-0048-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09