Obnoviť stránku

The Sims 3

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

The Sims 3

The Sims 3 ponúka rovnaké herné princípy ako predchádzajúce Sims. Tie sú osvedčené a hra s nimi zožala obrovský úspech. V Sims 3 sa vývojári sústredia na dotiahnutie existujúcich vecí do dokonalosti. Neplytvajú silami na niečo nové, nevyskúšané, ale naopak. Svoje skúsenosti naplno rozvinú v Sims 3. To je jeden z dôvodov, prečo má posledný diel The Sims obrovský potenciál nadviazať na predchádzajúce úspechy.

V Sims 3 budete môcť preskúmavať prostredie a vaše najbližšie okolie. Budete môcť navštevovať susedov v ich obydlí, vyraziť s nimi za zábavou a voľne stretávať ďalších priateľov či kolegov zo zamestnania. Nový nástroj na tvorbu simíkov - v Sims 3 si budete môcť vytvoriť unikátneho simíka, a to pomocou nového editora. Okrem zovňajšku, postavy, oblečenia, si budete môcť editovať aj jeho povahové vlastnosti. Možnosti úprav čohokoľvek - upravovať môžete prakticky čokoľvek, od stavby domu až po výber tapiet, dekorácií, podláh atď.

Môžete osídľovať celé štvrte a vybavovať ich infraštruktúrou podľa seba. K dispozícii bude všetko od študentských privátov po obrovské luxusné vily. Domovy simíkov môžete vybaviť nábytkom a zvoliť si ľubovoľný dizajn alebo jeho kombinácie.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Stratégia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Sex, Násilie, Online

Platforma/licencia

Licencia Na stiahnutie

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Pentium D
Frekvencia procesora 2,4 GHz (2,4 GHz)
Grafická karta ATI Radeon 9500 128MB, Nvidia GeForce 6 128MB
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 3,5 GB
Operačný systém Windows Vista, Windows XP SP3
Kód:  DGA0069
Produktové číslo:  DGA0069

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11