Obnoviť stránku

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Imperial Edition

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Imperial Edition


Po viac ako roku od pôvodného vydania prichádza toto revolučné MMO zo sveta bájneho Tamrielu v úplne novej edícii, ktorá opravuje a vylepšuje všetko, po čom hráči pôvodného zážitku volali. Skúsení vývojári z tímu Zenimax Online Studios urobili všetko pre to, aby The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited bol tým najlepším online zážitkom jednej z najviac oceňovaných herných značiek súčasnosti - The Elder Scrolls, ktorej posledný offline diel Skyrim sa stal jednou z najpredávanejších hier všetkých čias.
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited však ide príbehovo hlbšie do minulosti, a tak sa udalosti hry odohrávajú 1000 rokov pred tými z The Elder Scrolls V: Skyrim a 800 rokov pred TES III: Morrowind. Hlavnou prednosťou novej verzie tohto MMO je však okrem početných vylepšení predovšetkým hranie bez nutnosti platiť mesačné poplatky. TESO sa tak radí medzi niektorých svojich konkurentov, pre ktoré tento platobný model znamenal jednoznačný triumfálny úspech a so zvučným menom The Elder Scrolls za chrbtom sa očakáva, že toto výborné MMO nezostane nijako pozadu, skôr naopak. Ak teda chcete zažiť, či už sami, alebo so svojimi priateľmi, perzistentný svet Tamrielu, máte na to jedinečnú príležitosť.


Nightblade

Vyberte si svojho hrdinu

Na samom začiatku vášho dobrodružstva vás čaká milá povinnosť - výber hernej postavy. Môžete si zvoliť hneď z niekoľkých povolaní - vznešeného rytiera Templára, ktorý používa silu svetla a slnečnej energie, čím dokáže ako liečiť, tak oslabovať nepriateľské rady, Dragonknighta, klasického bojovníka, čerpajúceho predovšetkým z elementu ohňa a dračích síl. Pre uspokojenie potrieb kúzelnícky založených hráčov je potom k dispozícii aj Sorcerer, ako postava schopná predovšetkým tzv. crowd controllingu, čiže ovládania veľkých nepriateľských más a vysokého poškodenia za sekundu. Milovníci zlodejských povolaní potom pod svoju kontrolu dostanú povolanie Nightblade s unikátnymi schopnosťami Shadow a zvýšenou zručnosťou v lukostreľbe.


Frakcie v bojoch o nadvládu

Hra obsahuje v podobných hrách dosiaľ nevidený, hlboký systém frakcií, kedy už samotný pôvod vašej postavy rozhoduje o tom, ku ktorej sa pripojíte. Kým rasy Bretonov, Redguardov a Orkov sa zjednotili pod pakt Daggerfall Covenant, Vysokí elfovia, Elfovia z hvozdov a mačkovité Khajiiti prisahali oddanosť Aldmerovi Dominionovi, Nordovia, Temní elfovia a plazovití Argoniani spoločnými silami bojujú za tzv. Ebonheart pack. Výber vašej rasy teda závisí od toho, ku ktorej frakcii sa pripojíte, a za ktorú budete potiť a prelievať krv.

Tamriel - Mapa

Prozkoumávejte úžasný svět Tamrielu

Preskúmavajte úžasný svet Tamrielu

Od ľadových plání Skyrimu cez hlbiny Čierneho močiara, Tamriel je perfektným miestom pre každého správneho dobrodruha. Preskúmate rôzne kobky a ruiny, či už sami, alebo pri expedícii v skupine, užijete si obrovské porcie questov pre Bojovníkov, Mágov, či neohrozených Guildov. Popasujete sa s nebezpečnými bossmi, skrytými predmetmi, ktoré vám prinesú ďalšiu porciu potrebných skill bodov, objavíte a pokocháte sa nádhernými krajinkami, prelúskate množstvo k bohatému príbehovému pozadiu sa vzťahujúcich kníh - jednoducho v The Elder Scrolls Online na vás čaká obrovská porcia zábavy aj poučenia.


Predávajte, vyrábajte, vylepšujte

Ako každé správne súčasné  MMO, aj The Elder Scrolls Online ponúka prepracovaný systém takzvaného craftingu, ktorý vám umožní stať sa majstrom kožušníkom, kováčom, kuchárom, alchymistom, zaklínačom, či vetešníkom, vďaka čomu budete môcť vyrábať takmer čokoľvek - od silných zbraní a brnení cez štatistiky kladne ovplyvňujúce jedlo. Guildové obchody a kiosky sa snažia vaše výrobky predať za čo najlepšiu možnú cenu a v mestách sa vždy nájde práca pre dobrodruha každého druhu.

TESO - Craft

Imperial Edition

  • Hrajte ako imperiálny vojak (pre každú alianciu, postava nesie unikátne bonusy, dokáže transformovať predmety)
  • Verný imperiálny kôň na rýchlejšie presuny
  • Spoločnosť vám bude robiť Mudcrab
  • Uctievaný The Rings of Mara vám poskytne rýchlejšie získavanie skúsenostných bodov

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 2 GHz (2 GHz)
Grafická karta ATI Radeon HD 2600 XT 512MB, Nvidia 8800 GTX 512MB
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 60 GB
Operačný systém Windows XP, Windows XP SP3

Odporúčané požiadavky

Rad procesora AMD Phenom Quad-Core, Intel Core 2 Quad
Frekvencia procesora 2,3 GHz
Grafická karta ATI Radeon HD 6950 1GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 560
Verzia Direct X DirectX 11
Pamäť RAM 0 GB
Potrebný priestor 60 GB
Operačný systém Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit, Mac OS
Kód:  MM00001400
Produktové číslo:  905fbc81-d75f-48c1-9b5a-e105f8ab2ad6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16