Obnoviť stránku

Tengami

4,96 €

Tengami

Teng

Tengami

Jedinečná adventúra Tengami sa odohráva v japonskom priestorovom leporele. V tomto nádherne spracovanom papierovom svete budete riešiť hádanky a odhaľovať skryté miesta. Vydajte sa na pokojné putovanie Japonskom v starých rozprávkach oživených prostredníctvom pôsobivej grafiky, unikátnej hrateľnosti a desivej hudby!

Kľúčové vlastnosti

  • Odhaľte divy skladacieho sveta
  • Prvá hra odohrávajúca sa v priestorovom leporele
  • Úchvatný originálny soundtrack
  • Hra je autentické a tajomné priestorové leporelo

Ponorte sa do priestorového leporela

Tengami je prvou hrou odohrávajúcou sa v priestorovom leporele, vnútri však nie je kniha, ale hra. Tengami sa hrá inak ako čokoľvek, čo ste kedy hrali. Tento svet sa bude otáčať, skladať a posúvať, a to vďaka úplne novej technológii vytvorenej len pre túto hru. Čokoľvek v hre uvidíte, môžete reálne vyrobiť s pomocou papiera, nožníc a lepidla.

Krásny originálny soundtrack

Vydáte sa na pokojné putovanie touto krásnou krajinou v starých rozprávkach. Na vašej ceste vás bude sprevádzať pôsobivá grafika, unikátna hrateľnosť a desivá hudba! Odhaľte tajomstvo opustenej umierajúcej čerešne, navštívte temné lesy, opustené svätyne alebo pokojné horské vodopády. Vezmite si slúchadlá a ponorte sa do tohto úchvatného sveta za zvukov originálneho soundtracku od presláveného skladateľa Davida Wisea.


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Pretekársky, Logický

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Core 2 Duo
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 0,9 GB
Kód:  MVE000848
Produktové číslo:  86681

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02