Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Temný les

E-kniha, Česky
4,9 52 hodnotení
10,90 €

Temný les

Pokračovanie svetového fenoménu - séria Spomienky na Zemi - od najlepšieho čínskeho autora sci-fi

Dlho utajovaná pravda o chystanej mimozemskej invázii, ku ktorej má dôjsť za štyristo rokov, bola konečne odhalená a Zem sa spamätáva zo šoku. Zradcovia a kolaboranti boli síce rozprášení, na Zemi však pôsobí sofony, subatomárnej vyzvedači Trisolaranů, pred ktorými nie je úkrytu a prostredníctvom ktorých sa nepriateľ okamžite dozvie aj o tých najtajnejších obranných plánoch ľudstva. Existuje len jedno miesto, kam sofony nedovidia - do ľudského vnútra.
OSN preto svetu predstaví štyri jedinca, do ktorých vkladá svoju poslednú zúfalú nádej: tri uznávané mysliteľa, vojvodca a stratégov a jedného obyčajného, ​​druhoradého sociológa. Luo Ťi sa ocitá v centre celosvetovej pozornosti, bez tuší, prečo bol vybraný a čo sa od neho čaká. Vie len, že je jediným človekom na Zemi, ktorého sa Trisolarané bojí.

Napsali o knize Temný les

"Prelomová kniha ... Jedinečná zmes vedecké a filozofické špekulácie, konšpiračné teórie a kozmológie."

George R. R. Martin o románe Problém troch telies

"S tým, ako intrigy silnie a Trisolarané sa stále približujú, prevracia Temný les mnohé očakávania čitateľov anglofónnej sci-fi naruby."

LA Review of Books

"Rozprestiera sa pred nami komplexné skladačka s prepracovaným hlavným hrdinom a príbehom, v ktorom ide o veľa, to všetko zasadené do transcendentného prostredia. Temný les je v každom ohľade lepší kniha než Problém troch telies - a ten bol pritom úžasný. "

Tor.com

"Zápletka sa sústredí na Cch'-predsieňovú temnú a trochu pochmúrnu, avšak naozaj presvedčivú filozofiu s oslnivými nápadmi a znepokojujúce, nelineárne, takmer nenarativní štruktúrou, ktorá síce vyžaduje trpezlivosť, ale ponúka obrovské odmeny. Opäť je to veľmi pôsobivá kniha, ktorú si musíte prečítať. "

Kirkus Reviews

Liou Cch'-sin (nar. 1963)

Je hlavným predstaviteľom novej generácie čínskych autorov science fiction. Deväťkrát dostal najprestížnejšiu čínsku žánrovú cenu Galaxy, raz titul veľmajstra čínsky jazykový sci-fi a ako vôbec prvý Aziat v histórii získal aj cenu Hugo v kategórii najlepší román. Jeho diela sa radí k žánru hard science fiction, ohlas si získal predovšetkým vďaka silnej atmosfére a brilantné predstavivosti.
Liou Cch'-sin vo svojich románoch úspešne prepája abstraktné myšlienky s tvrdou realitou a naprieč svojím dielom sa pokúša odhaliť podstatu a estetiku vedy. Problém tří těles (2007) je jeho nejslavnější román. Následující dva díly trilogie Chei an sen lin (Temný les) a S’ šen jung šeng vyšly v letech 2008 a 2010, jejich české vydání se připravuje na podzim 2017 a léto 2018.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Liou Cch'-sin
Počet strán 600 strán
Rok vydania 2017
Série Vzpomínka na Zemi
Diel série 2
Nakladateľ Host
Jazyk Česky
Kód:  EK21954
Produktové číslo:  978-80-757-7172-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11