Obnoviť stránku

Syn

E-kniha, Česky
4,9 137 hodnotení
13,31 €

Syn

Thriller od kráľa severskej krimi

Sonny je ideálny väzeň. V modernej, prísne stráženej väznici Staten sa teší značnej obľube, pretože slúži ostatným väzňom ako spovedník - načúva ich priznaním a udeľuje im rozhrešenie. Šušká sa o ňom, že na seba berie vinu za zločiny iných a odpykáva si ich tresty výmenou za pravidelnú dodávku drog.
Vrchný komisár Šimon Kéfas, pôsobiace na osloském oddelenia vrážd, je policajt zo starej školy. V jeden deň dostane naraz nový prípad a novú spolupracovníčku.
Ab Lofthus bol policajt, ​​Kéfasův kolega a dlhoročný kamarát a tiež Sonnyho otec. Kvôli podozreniu z brania úplatkov spáchal pred rokmi samovraždu a jeho čin obrátil Sonnymu aj Kéfas život hore nohami. Roky vo väznici jednotvárne plynú do chvíle, než si Sonny nečakane vypočuje istú šokujúce spoveď a vydá sa súdiť živých i mŕtvych.


"Nesbo opäť predvádza, že patrí medzi prvotriedne rozprávača a vo svojom žánri predstavuje absolútnu špičku. Dej Syna ani na okamih nestratí spád, číta sa jedným dychom a kniha jednoznačne patrí medzi autorov nadpriemer. "
iLiteratura.cz
"Nadšenie budú všetci fanúšikovia Joa Nesboho a nadšenie budú aj tí, ktorí sa s ním stretnú prvýkrát. Počas čítania totiž žiadne chyby neuvidíte, je to perfektne napísaná jazda, dostane vás do rauša, ktorý zamaskuje každý prešľap. "
blog.nofreeusernames.cz


Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jo Nesbo
Počet strán 499 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Kniha Zlín
Jazyk Česky
Kód:  EK16253
Produktové číslo:  978-80-747-3357-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09