Obnoviť stránku

Sviňucha

E-kniha, Česky
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sviňucha

Kniha od autora světoznámé knihy Podivný případ se psem

Na počátku je havárie malého letadla, v němž zemře pilot, jeho syn a krásná herečka. Tragédii však přežije dítě, které má žena v břiše. Je to holčička. Otec se rozhodne, že ji bude vychovávat v ústraní. Když dívka vyroste, vůbec netuší, jaké se o ní a o jejím otci šíří zvěsti. Potom se objeví mladý muž a zjistí, že na těch povídačkách je spousta pravdy.
Ono zjištění je však nebezpečné a mladík brzy pochopí další nepříjemnost: že má za patami zabijáka. Dá se před ním na útěk po moři, kde se stane něco nevysvětlitelného: loď i on se promění. To, co začalo tragickou nehodou, se vyvíjí jako antický román o bloudění Apollónia, knížete tyrského, zpracovaný mimo jiné i Williamem Shakespearem ve hře Perikles.

Napsali o knize Sviňucha

„Dechberoucí, nádherné, a naprosto pohlcující čtení!“

 The Guardian

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Druh ochrany Social DRM
Ukážky ePUB, Kindle (Mobi), PDF

Základný

Autor Mark Haddon
Počet strán 317 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Argo
Jazyk Česky
Kód:  EK34681
Produktové číslo:  9788025732564

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07