Obnoviť stránku

Svätý Júda Tadeáš - veľký pomocník v ťažkých chvíľach

E-kniha, Slovensky
Novinka
2,89 €

Svätý Júda Tadeáš - veľký pomocník v ťažkých chvíľach

Kto z nás sa ešte nikdy neocitol v situácii, ktorá by sa dala nazvať bezvýchodisková, beznádejná alebo len jednoducho ťažká?

V ľudskom živote býva takýchto situácií dosť. Čo vtedy robiť? Cirkev nám odporúča utiekať sa k svätým. Jedným z nich je i apoštol Júda Tadeáš. Táto knižočka nám predostiera dôvody, prečo by nám práve tento svätec mohol byť v najťažších chvíľach naklonený.

Svätý Júda Tadeáš zdôrazňuje: nestačí sa len modliť, treba aj niečo urobiť. Ani tento svätý apoštol nie je automat na plnenie našich prianí. Knižka ho predstavuje ako veľmi citlivú a láskavú osobnosť, ktorá nám chce pomôcť, ak sme my ochotní úprimne sa zrieknuť svojho ega a aj v tých najťažších chvíľach hľadieť viac na druhého než na seba.

Kniha je cirkevne schválená.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor kolektív autorov
Počet strán 64 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Zachej.sk
Jazyk Slovensky
Kód:  EK41198
Produktové číslo:  978-80-8211-142-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02