Obnoviť stránku

Štvorlístok v službách krála

Film
3,0 1 hodnotení

Štvorlístok v službách krála

Populárna komiksový seriál ŠTVORLÍSTOK oslávil tento rok už 40 rokov od svojho "narodenia", prvého vydania kresleného príbehu autora a výtvarníka Jaroslava Nemečka. Až teraz sa však Fifinka, Myšpulín, Pinďa a Bobík dostávajú na filmové plátno - a to v dobrodružnom príbehu autorov Jozefa a Hany Lamkových, dynamickom, vtipnom, modernom s množstvom humorných a gagových situácií, nečakaných zápletiek a prekvapení.
Malý výlet do Prahy ponúkne Štvorlístku úžasné stretnutie - na Karlovom moste ich najskôr prepadne lev zo sochy Bruncvík, ktorý ich zavedie do podzemných chodieb pražského Hradu, kde sa stretnú so samotným cisárom Rudolfom! Ten podnikol cestu časom z minulosti do prítomnosti, pretože podľa predpovedí slávnych cisárskych astrológov len Štvorlístok môže získať cisárovi zázračný kameň mudrcov a zachrániť tak cisárovi život aj korunovačné klenoty, o ktoré sa usiluje klamár alchymista Kelly. A tak sa rozbehne kolotoč neuveriteľných stretov, konfliktov a peripetií, Fifinka, Myšpulín, Pinďa a Bobík sa dostanú aj na cisársky dvor, kde im doslova pôjde o život ... Ale nebol by to Štvorlístok, keby vďaka svojmu dôvtipu a vynaliezavosti nevyriešil všetky nástrahy aj nečakané prekážky a nezachránil nielen cisára, korunovačné klenoty, ale aj celú zemeguľu od návratu do doby ľadovej.
Cisár Rudolf sa vracia do minulosti síce bez kameňa mudrcov, ale múdrejší o poznanie, že priateľstvo a odvaha sú cennejšie ako zlato.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 474
Kvalita HD (720p)
Rok vydania 2013
Scénar Josef Lamka
Žáner Animované, Fantasy, Rodinný

Réžia

Réžia Michal Žabka

Herci

Hrajú Bohdan Tůma, Ivan Trojan, Ondřej Brzobohatý, Tereza Bebarová, Václav Postránecký

Dĺžka

Dĺžka 90 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AVBI0002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18