Obnoviť stránku

Striptérka

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Striptérka

Narodiť sa a mať ustlané na ružiach - to rozhodne nie je prípad Tracy a jej priateľky Brendy. Obe vyrastali v detskom domove. Po dovŕšení dospelosti neboli bez patričného vzdelania schopné nájsť si normálnu prácu. Ak nechceli ostať na ulici bez peňazí, boli nútené zobrať jediné, čo sa im ponúklo - prácu striptérok. Časom sa im práca zapáči a užívajú si život plnými dúškami - až kým neprídu Tracyne narodeniny. V ten deň sa všetko zmení. Darček, ktorý vydesí nielen ju, ale aj jej priateľov, je len začiatkom pekla, ktorým si Tracy musí prejsť.
Ty ku...! Dostanem ťa, ty štetka! Podobné listy a odkazy začína dostávať čoraz častejšie. Kto ich píše a chce jej zničiť život? A prečo vlastne? Pomôže jej polícia? Ochráni ju jej nový priateľ? Udalosti naberajú nečakaný spád a nečakané rozuzlenie.Ponorte sa do sveta Striptérky a prežite s ňou jej osud lásky, vášne, strachu a utrpenia.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Magdaléna Lunáková
Počet strán 238 strán
Rok vydania 2016
Nakladateľ Mgr. Soňa Rebrová - BESTSELER
Kód:  EK18701
Produktové číslo:  978-80-898-2111-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11