Obnoviť stránku

Stratený v čase: Pôvod človeka (SK)

E-kniha, Slovensky
6,49 €

Stratený v čase: Pôvod človeka (SK)

Po ďalšom prechode Bránou Času sa hlavný hrdina Peter, pôvodom z 20-tého storočia ocitá v hlbokej minulosti, až na samotných počiatkoch ľudstva. Hrozní predátori a krutá krajina ho takmer zrazia na kolená. 
Nachádza dva typy ľudí: hrubých a krvilačných neandertálcov a nie veľmi odlišných ale predsa len trochu priateľskejších prvých ľudí.
Po počiatočných, nepríliš priateľských kontaktoch s miestnymi ľuďmi, zisťuje, že vďaka súdržnosti a priateľstvu dokáže prežiť aj v týchto podmienkach.
Popri nebezpečných poľovačkách a stretoch s nepriateľskými bojovníkmi, sa krok po kroku dozvedá o existencii tajomnej civilizácie, ktorú vedie záhadný krvilačný kríženec. Je iba otázkou času, kedy sa ich cesty pretnú.
Dej voľne nadväzuje na predchádzajúci autorov román, ale rozvíja sa tu samostatný príbeh odohrávajúci sa v inom prostredí a čase. Všetky potrebné spojenia a súvislosti s predchádzajúcimi udalosťami potrebné na pochopenie, sú zobrazené prostredníctvom spomienok hlavného hrdinu.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Anton Schulz
Počet strán 240 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Anton Šustek
Jazyk Slovensky
Kód:  EK29291
Produktové číslo:  999-00-017-0636-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11