Obnoviť stránku

Stranger Things: Šílená Max

Audiokniha
16,90 €

Stranger Things: Šílená Max

Knižní prequel kultovního hitu Netflixu, seriálu Stranger Things

Vítejte v Hawkinsu, dějišti seriálového hitu televize Netflix Stranger Things, který kombinuje mysteriózní horor s paranormálními jevy. Will, Dustin, Mike, Lucas a El jsou zpět. A s nimi vtrhne na scénu i Maxine Mayfieldová alias šílená Max.
Tahle holka není žádné nevinné poupátko s načesanými vlasy a v propínacím svetříku. Je to oprsklá skejťačka a známá potížistka. Max ale pod drsnou slupkou skrývá hluboký smutek. Její rodiče se rozvedli a máma se znovu vdala. Zpočátku vše vypadá slibně, máma působí šťastně, a navíc Max získá zdánlivě cool nevlastního bráchu Billyho. Brzy se však ukáže, že mezi otčímem a Billym panuje nebezpečné napětí, a domácí řád se postupně zvrhává v krutou šikanu. A navrch se rodina odstěhovala ze slunné Kalifornie do sychravého Hawkinsu. Ještě že se Max ve škole seznámila s partičkou zajímavých kluků. Jenže jednomu z nich, Willovi, se v hlavě usadilo Stínové monstrum a udělalo si z něj loutku…

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 05:18:16

Autor

Autor Brenna Yovanoff
Interpret Anna Kameníková

Podrobnosti

Rok vydání 2021
Veľkosť 128 kbps 292 MB
Kategorie Audioknihy, Fantasy a sci-fi, Pre mládež, Zahraničná literatúra, Sci-fi
Jazyk Česky
Kód:  AK1D066

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17