Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Správní chlapi

Film
2,8 4 hodnotení

Správní chlapi

Aby vyřešili zločin století, musí na to jít jako správní chlapi!

70. léta v Los Angeles. Ranař Jackson Healy (Russell Crow) a "nejhorší detektiv na světě" Holland March (Ryan Gosling) se dají dohromady, aby vypátrali pohřešovanou dívku a přitom sejmuli pár záporáků. Zatímco si budete lámat hlavu, kdo je vrah, na plátně se budou lámat kosti i rekordy v neuvěřitelných náhodách. 

Parťácká komedie vznikla v režii Shanea Blacka (scénář k filmům Smrtonosná zbraň, Poslední skaut, režie filmů Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang).

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 453
Kvalita Full HD (1080p)
Rok vydania 2016
Scénar Shane Black, Anthony Bagarozzi
Titulky České
Žáner Akčné a dobrodružné, Komédie, Kriminálny, Thrillery

Réžia

Réžia Shane Black

Herci

Hrajú Ryan Gosling, Russell Crowe, Kim Basinger, Angourie Rice, Matt Bomer

Dĺžka

Dĺžka 116 min
Kód:  AVMB0240

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02