Obnoviť stránku

Spojenci českých zemí

E-kniha, Česky
4,6 12 hodnotení
9,49 €

Spojenci českých zemí

České strmhlavé bombardéry na odvrátenej strane sveta

V polovici 19. storočia svet postihla katastrofa. Celé časti zemského povrchy boli vymazané, hladiny oceánov sa zdvihli. Zanikli celé štáty, iné vznikli. Jedným z nich bolo Česko-slovenská kráľovstvo.
V polovici 20. storočia je z kráľovstva námornej veľmoc s kolóniami a deržáv po celom svete. Posledné dva roky vedie Česko-slovenská kráľovstvo vojnu s cárskym Ruskom. Teraz sa oči oboch veľmocí upínajú k americkému kontinentu. Boje medzi Brazíliou a juhoamerický ľudovou federáciou prilákali záujem oboch mocností, zatiaľ čo Panamské kráľovstvo i Kalifornská republika sa snaží udržať neutralitu.
Do Amerík mieri českej i ruskej loďstvo. Vojna už zasahuje do celého sveta a Slovenskej krajiny budú potrebovať spojencov.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jan Kotouč
Počet strán 509 strán
Rok vydania 2020
Série Nad českými zeměmi slunce nezapadá
Diel série 3.
Diel série 3
Nakladateľ Brokilon
Jazyk Česky
Kód:  EK32569
Produktové číslo:  978-80-745-6482-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12