Obnoviť stránku

Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého

Audiokniha
7,79 €

Spejblova a Hurvínkova učebnice jazyka českého

Seriál Spejblova a Hurvínkova učebnice českého jazyka

Hurvínek dělal v diktátech spoustu chyb, což rozčilovalo paní Kateřinu (Bábinku), a tak se Hurvínek se Spejblem a Máničkou rozhodli, že v rámci sebevzdělávání vytvoří učebnici jazyka českého a dají ji Bábince jako dárek k narozeninám. V prvním díle Bábinku „učili“ všichni tři a zadali jí také domácí úkol. V dalších částech řady žactva rozšířil Spejbl a svéráznými učiteli se stali Hurvínek s Máničkou.
Osmidílný seriál Spejblova a Hurvínkova učebnice českého jazyka 1993 byl poslední rozsáhlejším rozhlasovým počinem Miloše Kirschnera(zemřel v roce 1996). Napsal ho Ladislav Dvorský a byl určen pro rozhlasový cyklus Vysílání pro školy.
Na tomto CD najdete první tři ze zachovaných šesti dílů seriálu, které určitě pobaví i dnes.
Seriál se tehdy natáčel a vysílal nepravidelně, neměl tedy pevnou koncepci, což se v dalších dílech občas projevilo třeba v zadávání a kontrole domácích úkolů. Hodiny probíhaly doma, ale i na venkově a třeba i na nádraží.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 00:51:00

Autor

Autor Miloš Kirschner, Helena Štáchová
Interpret Miloš Kirschner, Helena Štáchová, Jan Bošela

Podrobnosti

Rok vydání 2020
Veľkosť 128 kbps 70 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Pre deti
Jazyk Česky
Kód:  AK1C549

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16