Obnoviť stránku

Som mama

Audiokniha
11,90 €

Som mama

Audiokniha Som mama od úspešnej slovenskej herečky, moderátorky a kreatívnej autorky vtipných prúžkovaných tričiek. 

Kristína Farkašová je šťastnou mamou dvojičiek. O svojich skúsenostiach s tehotenstvom a materstvom začala písať blog a ten oslovil množstvo mamičiek. Pre všetkých, ktorým je jej humor blízky a téma sa im zdá viac než príťažlivá, vydáva audioknihu, v ktorej sa hrdo hlási k tomu, čo jej robí najväčšiu radosť: Som mama!
Kompletnú neskrátenú verziu knihy úprimne veselo a pravdivo číta Kristína Tormová, mama 5-ročných dvojičiek. Knihu Kristíny Farkašovej nikdy nečítala, úplne prvýkrát sa tak stalo až v štúdiu, kedy načítavala túto audioknihu. Zostala veľmi zaskočená, dojatá a pobavená a s plačom a láskou odišla domov. Vraj by chcela byť zase mama.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 04:53:04

Autor

Autor Kristína Farkašová
Interpret Kristína Tormová

Podrobnosti

Rok vydání 2018
Kategorie Humor, satira a komédia
Typ Audiokniha
MIME typ mp3
Jazyk Slovensky
Kód:  AUD02435

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08