Obnoviť stránku

Slovenský nářez

Audiokniha
27,90 €

Slovenský nářez

Nejlepší autoři slovenské fantastiky

Audiokniha Slovenský nářez, překlad Pavlína Kajnarová, čtou Stanislava Jachnická a Libor Terš, režie Helena Rytířová.
ANTOLOGIE NEJLEPŠÍCH AUTORŮ SLOVENSKÉ FANTASTIKYSlovenská fantastika se dere nahoru kvalitou i čtenářským zájmem. Slovenský nářez je velkolepé představení nejlepších současných slovenských autorů v češtině a je to seznámení, u kterého rozhodně chcete být.
Ať už jde o světově známá jména jako Juraj Červenák či Michal Hvorecký, esa z východu, která už zabodovala u českých čtenářů jako Janko Iša, Peter Jelínek či Lívia Hlavačková, tak i další autory, kteří dokazují, že od Bratislavy po Košice vzniká velkolepá fantastika, která vás vezme do jiných světů a úžasných příběhů.
Do antologie přispěli: Juraj Červenák, Michal Hvorecký, Lívia Hlavačková, Katarína Soyka, Janko Iša, Ivana Molnárová Dubcová, Peter Jelínek, Alexandra Pavelkov, Lenona Štiblaríková, Ján Gálik, Lucia Piknová Droppová, Anton Stiffel, Zuzana Stožická, František Kotleta.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 17:19:36

Autor

Autor Juraj Červenák, Juraj Červenák
Interpret Stanislava Jachnická

Podrobnosti

Rok vydání 2024
Kategorie Fantasy a sci-fi
Typ Audiokniha
MIME typ mp3
Jazyk Česky
Kód:  AUD05083

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19